Auto

Maşini exotice la Shopping MallDova

Tehnica de acum câteva decenii s-a întâlnit cu cea modernă. Vizitatorii pot admira până pe 19 septembrie automobile de epocă, de mare valoare, fabricate între anii 1932-1970. Cel mai vechi autovehicul prezent la expoziţie este un „Merlin”, fabricat în 1932. Împătimiţii maşinilor modificate, cu sute de cai sub capotă, design deosebit şi dotări multimedia de ultimă generaţie pot admira la mall două BMW-uri 325, un BMW E36 340 Bi turbo şi un BMW 320 – 600 c.p. De asemenea, pasionaţii de curse rally au ocazia să vadă pe viu maşini sportive, premiate la diverse competiţii internaţionale.

Pe lângă maşini exotice, sunt expuse şi machete auto care copiază până la cel mai mic detaliu mărci auto celebre. Acestea fac parte din colecţia lui Radu Cucu, care a adunat, timp de 10 ani, peste 300 de modele de machete.

De la un astfel de eveniment nu pot lipsi fetele frumoase. Pe parcursul a trei zile, cât s-a desfăşurat concursul „Miss Tuning”, circa 280 de doamne şi domnişoare s-au înscris în competiţie, au făcut poze lângă maşinile exotice şi urmează să treacă în etapa finală, care se va desfăşura pe 18 şi 19 septembrie.

„Show-ul contrastelor. Festivalul maşinilor exotice” va dura până în data de 19 septembrie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *