Frumusețe

Măşti faciale cu zaț de cafea

Idei de măşti faciale cu zat de cafea
1. Masca facială cu zat de cafea, ulei de măsline şi miere. Amestecă o linguriţă de zat de cafea cu o linguriţă de ulei de măsline şi o linguriţă de miere. Amestecă cele trei ingrediente până vei obţine o pastă. După aceea o vei aplică pe faţă, masând uşor. Las-o să acţioneze timp de 10 minute, după care o poţi îndepărta cu apă călduţă. Această masca îţi hidratează tenul şi îl exfoliază.

2. Masca facială cu zat de cafea şi ulei de măsline. Ai nevoie de două linguriţe de zat de cafea şi două linguriţe de ulei de malsine. Amestecă-le până vei obţine o pastă. După aceea o vei aplică pe faţă, masandu-ţi uşor pielea. Este indicat să foloseşti această masca o dată pe săptămâna. Astfel, vei încetini procesul de îmbătrânire a tenului. De asemenea, îţi va hidrata pielea. Lasă masca să acţioneze câteva minute, după care o poţi îndepărta cu apă călduţă.

3. Masca facială cu zat de cafea şi lapte. Tot ce trebuie să faci este să amesteci 100 de ml de lapte cu zaţul obţinut după ce faci o cană de cafea. Amestecă cele două ingrediente până vei obţine o pastă pe care o vei aplică pe faţă, masând uşor. Las-o câteva minute să acţioneze, după care te vei clăti cu apă călduţă. Masca îţi va exfolia pielea, care va deveni mult mai catifelată după aplicarea acesteia.

Aşadar, nu mai aruncă zaţul de cafea. Încearcă să îl foloseşti pentru a prepară unele măşti faciale. Ingredientele le ai şi tu în casă. Poţi aplică acele măşti oricând. Le faci acasă, le laşi câteva minute să acţioneze, după care le îndepărtezi cu apă călduţă. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *