Sănătate

Menţine-ţi kilogramele într-un mod sănătos

MIŞCARE ÎN FIECARE ZI. Începe ziua cu un set de exerciţii care fac să lucreze toate grupele de muşchi. Trezirea va fi mai uşoară dimineaţa, durerile de spate mai puţin intense şi dese, iar senzaţia de tonifiere zilnică te va determina să continui planul început. Dacă nu apuci într-o dimineaţă, nu renunţa la acest plan, ci revino la el în ziua următoare. În cazul în care dimineaţa nu ai timpul necesar pentru exerciţii, poţi să le faci în timpul serii.

NU PLECA DE ACASĂ FĂRĂ SĂ MĂNÂNCI. Un mic dejun dintr-un ou fiert, pâine prăjită, şuncă sau lactate degresate este ideal. Poţi încerca şi un mic dejun bazat pe cereale. Fulgii de ovăz sunt indicaţi pentru că dau o senzaţie de saţietate care se păstrează pe parcursul zilei. În plus, mâncând dimineaţa nu vei fi tentată să mănânci atât de mult la masa de prânz.

PLANIFICĂ CE VEI MÂNCA ÎN URMĂTOAREA ZI. Nu lăsa la voia întâmplării alegerile alimentare pe care le faci. Încearcă să planifici în fiecare zi bucatele pe care le vei consuma. Acest obicei este cea mai bună metodă de a te împiedica să faci alegeri nesănătoase şi hipercalorice.
NU SĂRI PESTE NICIO MASĂ. Organismul va arde mai greu caloriile, dacă omiţi una dintre mesele principale din timpul zilei. Aşa că nu face greşeala de a sări peste mese şi încearcă să respecţi orele la care mănânci.

GUSTĂRILE ÎŢI POTOLESC FOAMEA. Un pumn de nuci sau de seminţe în stare crudă îţi vor alunga foamea şi vor menţine senzaţia de saţietate până la prânz fără să fii tentată să alegi alte alimente hipercalorice.

ARUNCĂ HAINELE LARGI!
Păstrarea hainelor lălâi pe care le purtai înainte de a slăbi nu e o idee tocmai bună. Dacă vei avea în dulap doar haine cu câteva măsuri mai mici, vei avea un motiv în plus să încerci să îţi menţii silueta.

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *