Mesajul lui Biden catre Trump: "Nu plec nicaieri. Nu ma vei distruge"

publicat în Actualitate pe 3 Octombrie 2019, 12:48

 Fostul vicepresedinte a declarat in timpul unui discurs de 20 de minute la un miting ca nu este surprins ca Trump a cerut ajutor unui guvern strain pentru a-l invinge. Efortul lui Trump de a face presiuni asupra Ucrainei pentru investigarea lui Biden si a fiului acestuia pentru coruptie a dus la deschiderea unei anchete impotriva sa.

 "Permiteti-mi sa clarific ceva pentru Trump si pentru calaii sai si pentru interesele speciale din spatele atacurilor sale impotriva mea. Nu ma duc nicaieri. Nu ma vei distruge. Si nu o sa-mi distrugi familia. Nu-mi pasa cati bani cheltuiti sau cat de murdare sunt atacurile", a spus Biden, care conduce in majoritatea sondajelor de opinie dintre cei 19 democrati care cauta nominalizarea partidului pentru a se confrunta cu Trump in alegerile de anul viitor.

"Nu este vorba despre farsele lui Donald Trump. Este vorba despre ceea ce l-a adus pe Donald Trump si natiunea, in acest moment crunt al istoriei noastre - si la alegerea cu care ne vom confrunta in 2020. Ceea ce ne-a adus aici este pur si simplu acest lucru: abuzul de putere.", a afirmat acesta inainte de o aparitie de campanie in Reno, Nevada, miercuri seara.