Actualitate

METEO 26 decembrie 2019: Cum va fi vremea şi ce temperaturi ne aşteaptă

Astăzi, în ţară cerul va fi acoperit de nori şi va ploua slab. La Briceni și Soroca se va înregistra un grad, la Bălți vor fi două. La Orhei se aşteaptă cu unul mai mult. La Tiraspol, Leova şi Comrat sunt anunţate cinci grade. La Cahul termometrele vor arăta şase grade.

În Capitală, astăzi vor fi patru grade. În următoarele zile sunt prognozate ninsori, iar termometrele vor arăta între minus unu şi cinci grade. Noaptea se vor înregistra între minus cinci şi plus un grad Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros şi va ploua. La Madrid vor fi 15 grade, iar la Paris nouă. La Londra va fi cu un grad mai mult. La Berlin se vor înregistra şase grade, iar la Roma maxima va fi de 14 grade. La Viena sunt anunţate şapte grade, iar la Praga şi Belgrad şase. La Varşovia termometrele vor arăta patru grade, iar la Budapesta şapte. Aceeaşi temperatură va fi şi la Bucureşti. La Atena se va încălzi până la 14 grade. La Kiev sunt prognozate şase grade, iar Moscova unu. Opt grade în termometre vor fi la Ankara.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *