Ultima oră

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones divorţează

După 13 ani de căsătorie, cuplul pare să fi decis să-şi spună adio. În toţi aceşti ani de căsătorie, cuplul a depăşit mai multe încercări.

Prima s-a produs în august 2010, când Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât. Tratamentul dur la care a fost supus, care a presupus chimioterapie şi radioterapie, a reprezentat una dintre perioadele cele mai dure din viaţa actorului. Caherine Zeta-Jones s-a aflat permanent alături de soţul ei, sprijinindu-l în această luptă. Totuşi, afirmaţiile controversate ale actorului, care s-a declarat convins că a făcut cancer la gât pentru că practica sexul oral, au scos-o din minţi pe actriţă şi au contribuit la erodarea relaţiei de cuplu.

A doua încercare a avut legătură cu actriţa galeză. Catherine Zeta-Jones a fost internată la 30 aprilie într-un centru specializat pentru tratarea sindromului bipolar, boală de care suferă actriţa şi care se manifestă prin schimbări bruşte de dispoziţie şi comportament haotic. La fel cum făcuse soţia lui pentru el, şi Michael Douglas a fost alături de soţie, declarându-se în permanenţă mândru de ea.

Totuşi, revista Star dă asigurări că tocmai aceste schimbări bruşte de dispoziţie au fost principalul motiv pentru care Michael Douglas a decis să pună capăt celor 13 ani de căsătorie.

Sursa: Agerpres
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *