Actualitate

Mihai Ghimpu: FSB-ul rusesc nu doarme

„”Troica” a primit comandă să cheme duminică toată lumea în PMAN, o dovadă în plus este și ocuparea astăzi a televiziunii publice, cu forța, pentru a chema și de la această televiziune lumea în piață”, a scris pe pagina sa de Facebook Mihai Ghimpu.

Mai mult, preşedintele PL vine cu un apel către cei care vor alegeri anticipate să se trezească „altfel va fi cu mult mai rău !!!”.

„Nu mă interesează mandatul de deputat, credeți-mă, mă interesează libertatea și unitatea noastră, care poate avea loc numai dacă ne vom distanța politic de cei, care ne-au luat-o, adică de Rusia”, se arată în mesajul politicianului.

Textul integral al mesajului postat de Mihai Ghimpu pe Facebook poate fi citit mai jos:

„FSB…
FSB-ul rusesc nu doarme, folosește la maximum situația creată în urma furtului miliardului de către V. Filat și amicii lui. „Troica” a primit comandă să cheme duminică toată lumea în PMAN, o dovadă în plus este și ocuparea astăzi a televiziunii publice, cu forța, pentru a chema și de la această televiziune lumea în piață.

Știu că foarte mulți, dar poate toți, sunteți nemulțumiți și aveți dreptate, dar vă rog să mă credeți, că și eu, și colegii mei, suntem la fel de nemulțumiți, pentru că noi tot timpul am încercat să salvăm situația și-n final am rămas cei mai vinoveți, din punctul de vedere al unora.

Dar… Problema este că astăzi lucrurile se complică ca nici odată de la independență încoace, puterea de la Cremlin a înțeles, că acum e momentul să dea lovitura, de aceea i-a și unit pe cei trei și „Troica” astăzi lucrează deja deschis.Rugămintea mea, treziți-vă cei, care aveți conștiință națională și treziți-i și pe ceilalți, care sunt pentru alegeri anticipate, altfel va fi cu mult mai rău !!!

Nu mă interesează mandatul de deputat, credeți-mă, mă interesează libertatea și unitatea noastră, care poate avea loc numai dacă ne vom destanța politic de cei, care ne-au luat-o, adică de Rusia. Și acest lucru se poate întâmpla doar fiind împreună cu țările membre ale UE, care ne oferă sprijin și nicidecum cu Rusia, care vrea în interesele sale să ne îngenuncheze din nou !”

Reamintim că duminică Platforma DA, Partidul Socialiştilor şi Partidul Nostru organizează o acţiune de protest în PMAN, unde potrivit acestora urmează să participe zeci de mii de persoane. În cadrul mitingului de protest se va cere anularea votului de învestire a Guvernului Filip şi declanşarea unor alegeri parlamentare anticipate.

Sursa: moldova.org

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *