Actualitate

Mihai Ghimpu: Următoarele alegeri parlamentare se vor desfăşura conform actualului Cod Electoral

„Viitoarele alegeri parlamentare se vor desfăşura în baza Codului Electoral care este acum”, a dat asigurări Mihai Ghimpu.
Liderul PL s-a arătat convins că formaţiunea pe care o conduce va accede numaidecât în Parlamentul care va fi ales în 2018. „Noi nu avem păcate şi greşeli, nu am furat miliardul. Suntem criticaţi că am făcut coaliţie cu PDM. Dar această coaliţie era necesară. În ţară s-a instalat stabilitatea, partenerii europeni ne zâmbesc, au încredere în noi. Şi oamenii noştri au început să înţeleagă că lucrurile se mişcă spre bine. Eu nu cred în sondaje. Pot să comand şi eu sondaje, în care toţi ruşii şi găgăuzii din Moldova să spună că sunt pentru unirea cu România”, a spus liderul liberal.

Mihai Ghimpu l-a acuzat pe fostul premier, Vlad Filat, de faptul că Igor Dodon a câştigat alegerile prezidenţiale. „Drumul lui Dodon spre preşedinţie l-a creat Filat, Şor şi cei care au furat miliardul. Oamenii s-au decepţionat, majoritatea care au votat pentru Dodon, de fapt, au avut un vot de protest. Dodon a câştigat şi prin reţeaua veche. Să nu uităm că avem încă nostalgici care vor în Rusia”, a spus liderul PL.

Sursa: Radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *