Actualitate

Milionarul Alexandru Machedon îndeamnă oamenii să doneze pentru campania lui Andrei Năstase

”Veniţi şi donaţi, o sută de lei, o mie de lei, zece mii de lei”, i-a îndemnat Machedon pe locuitorii Capitalei. Menționăm că Alexandru Machedon este șeful de campanie al lui Năstase și, potrivit declarației depuse la CEC, singurul finanțator al acestuia, oferindu-i 200 de mii de lei.
Machedon s-a făcut remarcat săptămâna aceasta, după ce a publicat pe Facebook datele unui sondaj intern al PPDA, care arată că Silvia Radu este pe primul loc în preferințele alegătorilor, iar Andrei Năstase este abia pe locul trei, în urma socialistului Ion Ceban.

Nu este pentru prima dată când Andrei Năstase le cere oamenilor bani pentru a-şi întreţine partidul. Recent, acesta a declarat la Jurnal TV că are nevoie de resurse financiare ca să poată plăti site-urile care îi lustruiesc imaginea.

În declarația de avere depusă la CEC, Andrei Năstase nu declarat zero venituri pentru ultimii doi ani. Dar a reușit să adauge încă un teren agricol, la cele nouă, precum și la 11 case pe care le deține.

Familia sa trăiește într-o casă de lux în oraşul Bad Homburg din Germania, lângă Frankfurt, în apropiere de nașul său, Victor Țopa, condamnat în Moldova. Într-o conferință de presă, Năstase a declarat că a fost nevoit să vândă unul din automobilele sale ca să se întrețină.

Sursa: today.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *