Actualitate

Misiunile diplomatice ale R. Moldova nu vor ţine recepţii de Ziua Independenţei

Vice-ministrul de interne, Vasile Dragomir a menţionat că colaboratorii organelor de poliţie sunt pregătiţi pentru asigurarea măsurilor de securitate şi a ordinii publice. El a precizat că securitatea va fi asigurată de circa 800 de poliţişti, unii dintre ei vor avea detectoare de metale, iar gardul de protecţie nu va fi amplasat în PMAN. 

Viceprimarul Nistor Grozavu a spus că la momentul actual sunt finalizate lucrările de întreţinere a drumului din PMAN. "Luni vom amplasa banerele publicitare. Va fi interzisă comercializarea băuturilor alcoolice, iar cele nealcoolice vor putea fi vândute doar în ambalaje din masă plastică". Viceprimarul a mai spus că Iarmarocul şcolar de pe strada Ştefan cel Mare va fi evacuat de Ziua Independenţei. "Avem lipite deja afişe în câteva troleibuze. În total vor fi distribuite circa 2000 de astfel de afişe", a adăugat el.

Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu a declarat că manifestaţiile consacrate Zilei Independenţei Republicii Moldova vor decurge la cel mai înalt nivel. 

Timpul.md (N.G.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *