Actualitate

Miss Bikini 2015 a fost condamnată pentru rasism. Ce a scris italianca pe Facebook este uluitor

Câștigătoare a mai multor concursuri de frumusețe – Miss Muretto 2012 și Miss Bikini 2015, o tânără italiancă nu a reușit să obțină iertarea judecătorilor care au condamnat-o la închisoare pentru postări xenofobe. Avea doar 19 ani când a fost acuzata de distribuirea unor idei de ură rasială si etnică. „Eu și poporul român nu ne vom înțelege bine niciodată, printre cur*e fără rușine, îngrijitoare în depresie și alte elemente urât mirositoare, necivilizate și needucate. Până la urmă tot vă extermin„, este mesajul care i-a adus mari probleme fetei.

Postarea a fost ulterior ștersă și tânăra, a încercat să-și justifice reacția spunând că a fost un moment cauzat de stresul cotidian, însă a fost prea târziu. Nici scuzele afișate pe vitrina magazinului în care lucra, nici evenimentele organizate pentru persoanele de naționalitate română nu au schimbat decizia judecătorului. Tatăl fetei și-a cerut scuze prin intermediul presei locale din Padova și a anunțat că la firma pe care o deține angajează 10 străini.

Sentința pentru postarea xenofobă a fost dată de Tribunalul din Padova după patru ani, pe baza unei legi din 1993. Și cele 60 de persoane care au apreciat postarea riscă penalizări din partea autorităților. Michela Bartolotta a fost condamnată la patru luni de închisoare din cauza postării rasiste de pe pe pagina sa personală de Facebook.

Sursa: Evz.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *