Actualitate

Mită în AEROPORT: O angajată poate fi concediată, după ce a fost deconspirată pe facebook

Măsura este aplicată pe perioada desfășurării anchetei interne, inițiate în privința acesteia. Totodată, menționăm că, în cazul demonstrării culpabilității persoanei vizate, funcţionarul riscă să fie eliberat din serviciu.

Serviciul Vamal își exprimă regretul pentru incidentul produs și, în acest context, solicită în mod repetat sesizarea autorității despre eventualele abuzuri admise de către colaboratorii vamali prin intermediul Liniei specializate anticorupție la numărul de telefon (+373 22) 574-111. Toate sesizările sunt preluate de către ofițerii Direcției integritate și supraveghere a Serviciului Vamal pentru examinare și întreprinderea măsurilor legale ce se impun, cu asigurarea concomitentă a confidențialității persoanei care a depus denunțul.

Precizăm că acum două zile, pe Aeroportul Internațional Chișinău, două femei au achitat pentru surplusul de bagaje, iar după ce au primit tichete de îmbarcare, o angajată din cadrul Serviciului Vamal ar fi încercat să pretindă în mod abuziv bani de la ele. Istoria a fost postată pe Facebook de către un martor al cazului, stârnind diverse reacții din partea internauților.

Sursa: deschide.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *