Actualitate

Moarte tragică pentru un cuplu proaspăt căsătorit. Îndrăgostiţii au murit la doar câteva ore după nuntă. Ultima declaraţie a miresei Citeste mai mult: adev.ro/phs8ua

Will Byler şi Bailee Ackerman şi-au găsit sfârşitul împreună, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit. Alături de ei, a murit şi pilotul veteran de război Gerald Green Lawrence, în vârstă de 76 de ani, conform Daily Mail. Accidentul aviatic s-a produs la doar câteva ore după momentul în care cuplul îndrăgostit a spus „da“ şi şi-a jurat iubire veşnică.

După o călătorie de aproximativ o oră şi jumătate, aeronava s-a prăbuşit pe un deal. Lawrence, care lucra ca pilot pentru firma de elicoptere a fratelui mirelui, conducea cuplul la aeroportul din San Antonio, unde îndrăgostiţii urmau să prindă un zbor pentru luna de miere. Înainte să moară, pilotul elicopterului a sunat la 911 pentru a raporta o problemă.

Deocamdată nu sunt cunoscute cazuele exacte care au dus la producerea accidentului. Madi Wagner, un prieten apropiat al cuplului, a avut cuvinte pline de suferinţă după tragedie şi spune că nu-şi poate explica cum a fost posibil aşa ceva: „Îmi e greu să înţeleg întreaga situaţie, dar nu mă voi întreba de ce. Aceştia şi-au petrecut ultima zi pe acest pământ sărbătorind cu cei dragi.

Cred că a fost cu adevărat cea mai bună zi din viaţa lor. Ştiu că Dumnezeu avea nevoie de aceste două suflete dulci mai mult decât aici pe pământ. Ştiu cu siguranţă că L-au făcut mândru pentru tot ce au făcut în timpul vieţii“. Will Byler şi Bailee Ackerman au avut o nuntă ca-n poveşti, iar după evenimentul special, mireasa a evidenţiat dragostea care este între ei şi le-a mulţumit celor care le-au fost alături: „Vă mulţumesc tuturor celor care ne-au trimis cele mai bune urări atunci când ne-am căsătorit!“

„Sunt încrezătoare în tine, Will Byler, şi sper că toată lumea va experimenta o dragoste ca cea pe care o avem noi“, mai scrie ea şi încheie prin: „Azi e începutul pentu un totdeauna împreună!“.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *