Actualitate

Moartea pndeste de la colt

La finele saptamanii trecute, un grup de locatari din blocul nr. 3 de pe bd. Mircea cel Batran din sectorul Ciocana al capitalei ne-a sesizat asupra unor lucrari efectuate in fata blocului cu pricina, din care cauza practic a fost blocata circulatia normala pe drumul adiacent. Cativa muncitori au instalat stalpi de metal in fata unei anexe la imobil, unde a functionat un internet cafe, in prezent fiind un spatiu de inchiriat. (Vezi Galeria Foto)

De notat ca si anexa in cauza a fost construita „inghitind” trotuarul, pietonii fiind astfel nevoiti sa mearga pe spatiul prevazut pentru autovehicule. Stalpii instalati au redus, practic, la zero raza de vizibilitate a soferilor. S-a creat, astfel, o situatie extrem de periculoasa, cand un copil alergand de dupa coltul „internet cafe”-ului poate nimeri sub rotile unei masini. Numai printr-o minune fericita inca nu s-a intamplat o tragedie. Aceasta fiind situatia, locatarii cer interventia urgenta a primarului Dorin Chirtoaca.

Solicitata de noi, Galina Bostan, pretorul sectorului Ciocana, ne-a confirmat ca la mijloc este o ilegalitate, ai carei autori trebuie sanctionati. „Am sesizat politia, Inspectia de Stat in Constructii, vom solicita si interventia procuraturii, chiar si a primarului Dorin Chirtoaca. Impreuna cu instantele necesare, vom opri aceasta ilegalitate, iar vinovatul va fi sanctionat”, a promis doamna pretor. Orasenii nu cred in promisiunea dnei Bostan.

De mai multi ani, locatarii blocului respectiv sunt terorizati de un „bar de noapte” foarte suspect, numit „Alibi”. In fiecare noapte, zeci de adolescenti, „petrec” aici in urlete si betii, in compania unor adolescente care, cand se incalzesc prea tare, ies afara, vorba unui locatar, „dezbracate, cum le-a facut ma-sa”. A doua zi, langa „Alibi” e o adevarata gunoiste de care nu raspunde nimeni.

Oare chiar primaria capitalei este neputincioasa in fata acestor ilegalitati? Sau nu reactioneaza fiindca ar avea vreun interes? Pana la proba contrarie, lasam aceasta intrebare fara raspuns.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *