Tendințe

Moda pe două roţi

Până a mă hotărî să învăţ a-mi ţine echilibrul pe bicicletă şi a merge pe linie dreaptă, am navigat puţin pe site-urile şi blogurile de modă, unde am dat peste imagini pline de viaţă, cu femei super-încrezătoare, îmbrăcate excelent – toate folosind bicicleta în oraş. Privind acele poze, pe care vi le arăt şi vouă, înţelegi că frumuseţea nu ţine de coperţi de revistă, podiumuri şi etichete de sute de euro la haine, ci de o stare de spirit.

Inspiră-te din pozele de mai jos, scoate bicicleta de la balcon sau cumpără una, dacă nu ai, alege o rochie sau fustă vaporoasă în locul eternilor jeanşi şi… drum bun! Dacă totuşi te simţi mai în siguranţă purtând pantaloni, optează pentru o pereche într-o croială largă sau pentru pantaloni scurţi. De asemenea, ai grijă ca jacheta pe care o porţi să nu te ţină în spate, să nu te strângă şi să îţi lase libertate în mişcare.

Investeşte într-un coşuleţ pe care să îl atârni fie de ghidon, în faţă, fie în spatele bicicletei – este mai mult decât util! Dacă nu poţi pedala pe tocuri, pune sandalele preferate în coş şi încalţă o pereche de balerini. Şi ia-ţi la schimb un top! În zilele călduroase de vară, trebuie să eviţi să rămâi într-o bluză transpirată întreaga zi.

Silvia Ursu 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *