Tendințe

Moduri rapide de a-ţi înfrumuseţa casa

Iată câteva sugestii pentru a face din casa ta locuinţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna.

Dacă ai un set de farfurii mai vechi sau cu un design deosebit, nu le ascunde în dulapuri. Scoate-le la vedere şi pune-le pe pereţi. Poţi surprinde prin originalitate dacă vei plasa câteva farfurii asemănătoare în interiorul unei rame.

Dacă îţi plac oglinzile, de ce să nu încerci un aranjament? Le poţi alege de diferite forme şi să le încadrezi în rame cât mai originale. Cu siguranţă, camera ta va deveni mai luminoasă.

Abajururi cu stil. De ce să porţi broşele doar la bluze sau jachete? Dacă ai flori din diverse materiale textile, steluţe sau pene, ieşi din tipare şi ataşează-le la abajurul din dormitor sau camera de zi. Vor arăta minunat, mai ales seara, când aprinzi lumina.

Un sfat pe care orice femeie cu stil ar trebui să-l urmeze este acela de a personaliza cutiile în care îşi ţine pantofii. Poţi fotografia fiecare pereche pentru a ataşa poza la cutia corespunzătoare. În momentele în care vei fi pe fugă şi nu ştii ce pereche să porţi, nu va mai trebui să deschizi fiecare cutie şi să verifici dacă este ceea ce cauţi.

În dormitor, draperiile lungi pot crea acel aer romantic pe care ţi-l doreşti. Încăperea va avea mai mult stil şi va părea mai luxoasă, dacă alegi draperii din satin sau mătase. Nu uita că micile detalii creează diferenţa! Alege culori tari sau pastel şi texturi speciale.

Explozie de culori. Dacă ai perne vechi, scoate-le din anonimat cu feţe de perne cât mai colorate. Mai mult, strânge toate eşarfele pe care nu le mai porţi, bucăţi de materiale care ţi-au rămas pentru a crea combinaţii de modele. Pernele din dormitor sau de pe canapeaua din living vor deveni petele de culoare din casa ta.

(S. U.)

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *