Frumusețe

Moduri uimitoare în care poţi folosi gheaţa în rutina de frumuseţe

Este un produs disponibil tuturor, ieftin şi este potrivit pentru toate tipurile de ten. Vorbim despre apă, sau mai precis despre gheaţă.

Aşa cum probabil ştii, ai nevoie de apă pentru a te hidrata şi de a-ţi menţine frumuseţea şi sănătatea interioară, dar poţi utiliza gheaţă în rutină de frumuseţe pentru a arată extraordinar şi la exterior.

1. FOLOSEŞTE GHEAŢA CA PRIMER PENTRU MACHIAJ
Ştii cât de important este să foloseşti primer înainte de a aplică machiajul. Însă nu întotdeauna ai la îndemână produsele necesare. Există o soluţie simplă: foloseşte un cub de gheaţă pe toată suprafaţă fetei pentru a-ţi împrospăta tenul înainte de a aplică fondul de ten. În acest fel machiajul va fi mai rezistent şi tu vei arată perfect o zi întreagă.

2. ARE NUMEROASE BENEFICII PENTRU TEN
Gheaţă ajută la micşorarea porilor şi a ridurilor şi îţi face pielea mai delicată. Folosirea gheţii în rutină de frumuseţe te ajută să scapi de acnee şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Tot ce trebuie să faci este să pui câteva cuburi de gheaţă într-un prosop de hârtie şi să te dai cu el pe faţă înainte de a te culca. Vei arată extraordinar a două zi dimineaţă.

3. FĂRĂ CEARCĂNE ŞI OCHI UMFLAŢI
Efectele petrecerilor din weekend se văd cu uşurinţă pe faţa ta? Nici măcar cu machiaj nu mai poţi acoperi cearcănele? Prepară un ceai verde şi apoi pune-l la congelator într-o tavă specială pentru cuburile de gheaţă. Când acestea s-au format, pune câte un cub, învelit într-un material textil mai gros, pe zona cearcănelor. O altă metodă de folosire a gheţii este să pui în congelator câteva dischete demachiante umede şi, după ce au îngheţat, să le plasezi în zona cearcănelor. Rezultatele se văd imediat!

4.REDUCE ROŞEAŢA ŞI PETELE
Încă un coş? Aplică un cub de gheaţă pentru a micşora zona afectată de acnee. Dacă ai un ten predispus la acnee şi cunoşti deja faptul că, de fiecare dată, îţi rămân semne inestetice, atunci trebuie să ştii că un cub de gheaţă ajută la micşorarea lor. Mai mult, dacă zona este dureroasă, gheaţă va ajută la amorţirea ei, dar şi la curăţare.

5.SPRÂNCENE PENSATE, FĂRĂ DURERE
Dacă, de fiecare dată când te pensezi, durerea este aproape insuportabilă, trebuie să apelezi la gheaţă. Încearcă următorul truc: înainte de a te pensă, freacă un cub de gheaţă pe acea zona pentru a reduce durerea, umflăturile şi roşeaţa. Dacă revine durerea, aplică din nou cubul de gheaţă până vei termină operaţiunea “sprâncene perfecte”.

6.REDUCE DUREREA PROVOCATĂ DE ARSURILE SOLARE
Uneori, chiar dacă ai folosit creme de protecţie solară şi ţi-ai luat toate măsurile de prevenire, tot te alegi cu arsuri solare, mai ales dacă ai pielea foarte deschisă la culoare. Există însă o soluţie. Amestecă gel de aloe vera cu apă şi pune compoziţia într-o tavă specială pentru cuburi de gheaţă şi apoi la congelator. Când acesta a îngheţat, aplică cuburile de gheaţă pe zona afectată şi vei simţi imediat cum durerea şi disconfortul dispar.

7. O STRĂLUCIRE SĂNĂTOASĂ A TENULUI
Încearcă următoarea reţeta: Pune în tavă pentru cuburi de gheaţă suc de portocale (de preferat să fie făcut chiar de ţine sau să diluezi cu apă nectarul de portocale). După ce a îngheţat foloseşte cuburile pe toată suprafaţă tenului. Vei observă cum faţă ta va capătă o strălucire delicată, dar şi faptul că aceste cuburi de gheaţă acţionează că un demachiant. Clăteşte-ţi apoi faţa.

sursa: elle.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *