Eveniment

Moldindconbank, acum şi în oraşul Ocniţa

La ceremonia de inaugurare au participat reprezentanţi ai mediului de afaceri, conducerii băncii şi administraţiei publice locale, precum şi simpli cetăţeni bucuroşi de eveniment.

„Odată cu deschiderea filialei din oraşul Ocniţa, Moldindconbank şi-a asigurat prezenţa în toate raionale şi oraşele Republicii Moldova, îndeplinind cu succes unul din obiectivele principale ale Băncii prevăzute în strategia de dezvoltare a reţelei comerciale", a menţionat în mesajul său vicepreşedintele Comitetului de conducere, dl Igor Stratan.

Extinderea Moldindconbank în teritoriu corespunde principiului apropierii de clienţii noştri, care vor beneficia de întreaga gamă de produse şi servicii bancare destinate persoanelor fizice, întreprinderilor şi afacerilor mici: credite, operaţiuni de schimb valutar, transfer de bani, tranzacţii cu carduri bancare, depozite, operaţiuni cu numerar etc.

Filiala din or. Ocniţa este amenajată după cele mai noi şi exigente standarde, care oferă clienţilor un confort sporit la deservire prin asigurarea locurilor de parcare pentru automobil, spaţiu suficient în interior, mobilier modern şi ergonomic, precum şi utilizarea la ghişee a principiului de universalitate, ce presupune deservirea de către un operator a tuturor serviciilor bancare. De asemenea, pentru comoditatea clienţilor filiala va dispune de un bancomat cu acces nelimitat în orice timp al zilei.

Noua filială va activa 7 zile pe săptămînă, de luni până vineri, între orele 8.30 şi 16.30, iar sîmbătă şi duminică între orele 08.00 şi 14.00.

BC Moldindconbank S.A. este lider la capitolul eficienţă şi una din cele mai puternice 100 de instituţii financiare din sud-estul Europei şi CSI, care gestionează în prezent al doilea ca mărime volum de active şi portofoliu de credite din sistemul bancar autohton. De asemenea, Banca dispune de una din cele mai mari reţele de oficii bancare din ţară, fiind considerată un partener stabil şi de încredere de peste 330 mii clienţi ai săi.

Date de contact:
Filiala din or. Ocniţa:
str. 50 Ani ai Biruinţei, 19, nr. 4, or. Ocniţa, MD – 7101;
Director: Victor Simionca, tel. 0 271 788-99.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *