Politică

„Moldova e ca o muscă fără o aripă”

Vladimir, 36 de ani



Nu văd o candidatură bună care ar merita susținere. Dacă la alegerile trecute mai îndemnam prietenii să voteze pentru cineva, astăzi nu știu pe cine să recomand. Nu avem oameni sau partide de încredere la guvernare. Sunt dezamăgit. Dacă guvernanții nu ar fura și s-ar gândi puțin la oameni, ar fi mai bine în țară. Dar acum e un haos, altceva nu pot să spun.

Ion, 25 de ani



Politicienii singuri nu știu ce vor și ce fac. Nu au hotărât nimic atâta timp. Eu cred că noul guvern nu va fi votat de parlament. Republica Moldova nu se îndreaptă nicăieri. Dacă se vor produce cu adevărat schimbări, oamenii vor fi primii care vor simți lucrul acesta.

Mihail, 31 de ani



Parlamentul nostru nu este capabil să ia o decizie promptă, și, cum se întâmplă de obicei, va trebui să treacă o perioadă de timp până se va hotărî ceva. Deocamdată nimic nu este clar. Situația este atât de ambiguă la guvern, încât nu sunt sigur că mâine se va lua o decizie. Rămâne să așteptăm.

Marian, 54 de ani

E problema guvernului dacă va fi votat de parlament sau nu, nu a noastră, a amărâților. Nu cred că vor fi mari schimbări. Moldova nu se mișcă în nicio direcție. Ea stă pe loc, ca să nu spunem că dă înapoi câte puțin. Guvernanții trebuie să înțeleagă că trebuie să dispară interesele și atunci se vor produce schimbări în țară.

Dumitru, 34 de ani



În opinia mea, Moldova e ca o muscă fără o aripă. Zboară când într-o parte, când în alta. Am ajuns într-o situație fără soluție. Eu nu văd niciun viitor aici.

Ruslan



Nu știu unde ne îndreptăm. La guvernare se află oameni educați, instruiți, dar fiecare își are interesul său, ca știuca, lebăda și racul. Nimic nu e clar ce se întâmplă în viața politică.

Ghenadie

Cum zicea dl Sturza, azi dimineață, politicienii sunt optimiști. Ei știu mai bine decât noi ce se întâmplă. Eu cred că parlamentul va vota noul guvern. Avem nevoie de, cel puțin, o imagine de stabilitate pentru cei care primesc credite, pentru că banii sunt sângele oricărei economii.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *