Vedete

Moldova e o descoperire placută pentru Lara Fabian

În cadrul acestei conferinţe de presă Lara a menţionat că pentru ea Moldova a fost o descoperire plăcută şi că ea aşteaptă cu nerăbdare să o cunoască mai departe.
Întrebată dacă ar dori să colaboreze cu un compozitor din Moldova ea a spus: „ pentru mine nu contează de ce naţionalitate e compozitorul, sau de ce rasă , pentru mine cel mai inmportant este ceea ce face el, ce are în interior, cum simte muzica”. Lara Fabian nu exclude posibilitatea de colaborare cu un compozitor moldovean.
Interpreta a mărturisit că ea se regăseşte totalmente în piesele ei şi că îi este greu să explice armonia pe care o găseşte ea între muzica şi versurile pe care le compune. „Acesta este un lucru mistic, fiindcă sufletului nu-i poţi dicta, redau tot în muzica mea”, a declarat cântăreaţa.
Această interpretă care este recunoscută pe cinci continente datorită calităţilor ei vocale şi care la doar 18 ani a obţinut locul patru la Eurovision, va evolua astăzi pe scena Platului Naţional într-un concert cu genericul „Toutes les femmes en moi”.
Organizatorul şi sponsorul venirii interpretei belgiene la Chişinău este Compania de telefonie mobilă Orange, care a dăruit câştigătorilor concursului lansat pentru clienţi, câte 2 bilete la concert.
Jerome Poulain, directorul de marketing şi comunicare al companiei, a menţionat că are o stimă deosebită faţă de interpretă deoarece este o persoană extraordinară cu un suflet mare. „Noi de mult timp planificam să o invităm şi iată în sfârşit ea e în Moldova”, a spus el.
Lara Fabian va sta în Republica Moldova până vineri, 2 aprilie.

Olesea Osoianu,
stagiară Timpul

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *