Astăzi 21 Septembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la 20 Septembrie 2018
Abonamente

Vedete 1 Aprilie 2010, ora 15:35

Moldova e o descoperire placută pentru Lara Fabian

Marime Font

 
 
 

Cu ocazia venirii la Chişinău a interpretei de origine belgiana Lara Fabian, a fost organizată o conferinţă de presă de 15 minute. Aici Lara a fost aşteptată atât de jurnalişti, cât şi de fanii ei care erau veniţi chiar din Novosibirsk.

În cadrul acestei conferinţe de presă Lara a menţionat că pentru ea Moldova a fost o descoperire plăcută şi că ea aşteaptă cu nerăbdare să o cunoască mai departe.
Întrebată dacă ar dori să colaboreze cu un compozitor din Moldova ea a spus: „ pentru mine nu contează de ce naţionalitate e compozitorul, sau de ce rasă , pentru mine cel mai inmportant este ceea ce face el, ce are în interior, cum simte muzica”. Lara Fabian nu exclude posibilitatea de colaborare cu un compozitor moldovean.
Interpreta a mărturisit că ea se regăseşte totalmente în piesele ei şi că îi este greu să explice armonia pe care o găseşte ea între muzica şi versurile pe care le compune. „Acesta este un lucru mistic, fiindcă sufletului nu-i poţi dicta, redau tot în muzica mea”, a declarat cântăreaţa.
Această interpretă care este recunoscută pe cinci continente datorită calităţilor ei vocale şi care la doar 18 ani a obţinut locul patru la Eurovision, va evolua astăzi pe scena Platului Naţional într-un concert cu genericul „Toutes les femmes en moi”.
Organizatorul şi sponsorul venirii interpretei belgiene la Chişinău este Compania de telefonie mobilă Orange, care a dăruit câştigătorilor concursului lansat pentru clienţi, câte 2 bilete la concert.
Jerome Poulain, directorul de marketing şi comunicare al companiei, a menţionat că are o stimă deosebită faţă de interpretă deoarece este o persoană extraordinară cu un suflet mare. „Noi de mult timp planificam să o invităm şi iată în sfârşit ea e în Moldova”, a spus el.
Lara Fabian va sta în Republica Moldova până vineri, 2 aprilie.

Olesea Osoianu,
stagiară Timpulblog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul