Moldova U-17, ultimul loc în grupa preliminară

publicat în Moldova pe 27 Septembrie 2011, 12:01

Echipa națională de fotbal a Moldovei de până la 17 ani a ocupat ultimul loc în grupa 8 a preliminariilor Campionatului European.

Moldova U-17 a fost învinsă în toate cele trei meciuri disputate. Elevii lui Veaceslav Rusnac au încasat 7 goluri și au marcat doar unul.

În prima partidă care s-a disputat la Vadul lui Vodă, Moldova a pierdut la scor în fața Suediei (0-3). În următoarea confruntare, cu Georgia, Moldova a reușit să marcheze unicul gol din aceste preliminarii prin discipolul școlii Zimbru Chișinău, Cristian Iriciuc. Cu toate aceastea, ,,tricolorii” au pierdut cu 1-2.

Ultimul eșec a venit în meciul cu Bulgaria, scor 0-2. Astfel, Moldova U-17 a fost eliminată din preliminariile Campionatului European.Lidera grupei a devenit Suedia care a înregistrat două victorii și un egal. Pe locul doi s-a clasat Georgia, iar pe trei - Bulgaria. Suedia și Georgia vor accede în următoarea fază a competiției.

Meciurile grupei 8 s-au disputat pe trei stadioane din R. Moldova în perioada 21-26 septembrie 2011: Stadionul Dinamo-Auto din Ternovca, Complexul Sportiv din Orhei și CPSM din Vadul lui Vodă.

Timpul.md (Radu Lisița)