Opinii și Editoriale

Moldova va îneca în sânge Europa…

Tropotul cizmei militariste moldoveneşti naşte fiori reci în toată Europa!

Guvernul Filat va aloca peste 9 mln. 400 mii lei pentru parada militară organizată în Piaţa Marii Adunări Naţionale pe 27 august – Ziua Independenţei.

După această decizie Europa a intrat în alertă.

Smirnov de la Tiraspol s-a făcut mic cât un purice şi s-a ascuns sub coada calului feldmareşalului rus Suvorov!

Băsescu a cerut de la Obama ca trupele NATO să fie aliniate la Prut. Submarinele marilor puteri europene brăzdează fundul Prutului!

Ucraina îşi concentrează trupele la frontieră cu Moldova, flota maritimă de război ucraineană din Sevastopol brăzdând lanurile de porumb ale cotaşilor moldoveni se apropie de Grozeşti, sat de pe malul Prutului unde s-a născut V. Plahotniuc!

Rusia, în ONU a cerut convocarea de urgenţă a Consiliului de Securitate!

Veştile care vin de la Chişinău au pus în picioare toate cancelariile europene!

Comandatul suprem interimar al Armatei Moldovei a cerut dublarea Bugetului pentru nevoile Armatei! Nu numai complexul militar moldovenesc, dar şi industria (inclusiv cea a murăturilor şi sucurilor) au fost puse pe picior de război.

Şeful guvernului a emis o decizie privind achiziţionarea de la populaţia sătească a motorinei pentru diviziile motorizate!

O altă decizie a guvernului se referă la asigurarea Armatei cu obiecte de echipament a participanţilor la parada militară! Parada va fi deschisă de unul dintre cei trei lideri ai Alianţei (încă nu s-a decis care anume, dar nu-i nici o problemă, ei se înţeleg bine între ei).

O altă decizie a guvernului prevedea achiziţionarea forţată a produselor alimentare pentru întreţinerea Armatei!

Ministerul Apărării a eliberat fonduri speciale pentru achiziţionarea instrumentelor de percuţie şi altor rechizite de paradă. Fanfara militară a armatei va fi dotată cu tobe, iar în fruntea paradei bunica va bate toba.

La parada militară vor fi implicate 1528 persoane, 86 de unităţi de tehnică auto şi blindată. Ministerul Apărării va antrena 66 de unităţi de tehnică, Ministerul Afacerilor Interne – 14, iar Serviciul Grăniceri – 6. În afară de aceasta, vor fi implicate 600 unităţi de sisteme de artilerie şi armament, dintre care: 360 unităţi ale Ministerului Apărării, 160 unităţi ale Ministerul Afacerilor Interne şi 80 unităţi ale Serviciului Grăniceri. În frunte vor merge arcaşii, urmaţi de unităţile de sâmburari şi de diviziile de ghiogari.

La paradă va fi invitat, ca oaspete de onoare, Igor Smirnov, de la Tiraspol, El va fi însoţit de o divizie de tancuri ruseşti şi o divizie de cazaci din partea armatei frăţeşti din stânga Nistrului.

Moldova zângăneşte armele. Spiritul militarist prusac al moldovenilor, excitat de aburii de mămăligă, a trezit în urmaşii lui Decebal, cele mai războinice şi întunecate instincte umane.

Prin sate se formează unităţi de voluntari. Moldovencele se înrolează în detaşamentele sanitare, adolescenţii formează detaşamente de partizani numite „Stejăreii neamului”.

Unităţile ce vor participa la parada militară, vor merge, direct din Piaţa Marii Adunări Naţionale, înspre Europa, susţinute de zeci de divizii de avioane şi submarinele atomice din Prut.

Pe harta Europei s-a proFilat umbra morţii. Moldova militaristă vrea revanşă şi sânge. La nemărginitele ei teritorii militariştii moldoveni vor să adauge altele noi. Europa tremură de frică. Moldovenii nu mai pot fi opriţi, ei vor recroi şi vor îneca în sânge vechiul continent! Parada militară din 27 august va fi semnalul noii sângeroase conflagraţii continentale. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *