Politică

Moldovenii vor putea solicita permisele pentru micul trafic la frontiera incepnd cu 1 martie

Cererile de perfectare a permiselor de mic trafic de frontiera vor putea fi depuse la sectia consulara a Ambasadei Romaniei la Chisinau, de pe strada Vlaicu Parcalab 39, incepand cu ziua de luni, 1 martie 2010. Anuntul a fost facut public, astazi, in cadrul unui briefing, de catre purtatorul de cuvant a Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Valeriu Turea.

In acest context, referindu-se la deschiderea celor doua consulate romanesti de la Cahul si Balti, Turea a spus ca deja au fost solutionate toate problemele privind sediile consulatelor. "Acum are loc utilarea cu echipamentul necesar pentru activitatea acestor oficii", a precizat reprezentantul MAEIE. Valeriu Turea nu a subliniat o data exacta cand ar putea fi ele functionale, astfel incat cetatenii moldoveni din nordul si sudul republicii sa nu fie nevoiti sa vina tocmai la Chisinau pentru a-si perfecta permisele de mic trafic de frontiera.

Mai multe detalii despre Acordul privind micul trafic de frontiera, semnat, la Bucuresti, pe 13 noiembrie 2009, intre guvernele RM si Romanei, puteti citi aici.

Foto: Info-Prim Neo

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *