IT&C

Moldtelecom revoluţionează Televiziunea

Funcţiile interactive pentru Televiziunea Digitală oferă clienţilor o perspectivă total nouă şi inedită prin faptul că abonaţii pot viziona exact ce îşi doresc, în funcţie de cele mai variate preferinţe. Astfel, clienţii beneficiază de facilităţi unice care depăşesc cu mult posibilităţile televiziunii clasice. Acum abonatul îşi poate crea singur propria grilă de programe, poate viziona filme sau emisiuni care sunt transmise simultan, pentru că le poate înregistra şi privi mai târziu, poate întrerupe şi derula înainte şi înapoi, precum şi poate reveni oricând la transmisiunea în direct.
Toate cele trei funcţii interactive – Pauză, Reluare şi Înregistrare pot fi aplicate prin folosirea butoanelor de pe telecomandă.

Serviciul de Televiziune Digitală de la Moldtelecom este prezent pe întreg teritoriul Republicii Moldova şi de facilităţile funcţiilor interactive vor beneficia clienţii din toate localităţile. Aceste avantaje forte motivează şi stimulează compania să continue pe viitor extinderea opţiunilor pentru clienţi, păstrând astfel statutul de companie puternică, viabilă şi activă pe piaţă.

Moldtelecom este compania care a lansat, în premieră, pentru Republica Moldova serviciul de televiziune digitală IPTV, televiziune digitală de înaltă definiţie HDTV şi astăzi este primul operator care aduce INTERACTIVITATEA în televiziune.
De televiziunea digitală IPTV pot beneficia clienţii Moldtelecom din întreaga ţară, care dispun de o linie telefonică fixă şi o conexiune de bandă largă la Internet.

La ora actuală, funcţiile interactive sunt disponibile pentru următoarele canale TV: TVC 21, Noroc TV, U TV, Детский мир / Телеклуб, Наше кино, KidsCo, Fashion TV, Fashion TV HD, A-One, Publika TV, lista fiind în continuă creştere şi accesibilă pe site-ul www.moldtelecom.md.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *