Fotbal

Momentul adevărului pentru „Sheriff Tiraspol”

Miercuri la amiază, delegaţia clubului Sheriff Tiraspol s-a deplasat de la Aeroportul Internaţional Chişinău spre capitala bielorusă, Minsk, unde în această seară va susţine meciul ordinar din etapa grupelor Europa League, ediţia 2010/2011, în compania formaţiei BATE Borisov.
Potrivit site-ului oficial al grupării Sheriff, formaţia noastră s-a cazat la Hotelul Crown Plaza, iar aseară, la ora 19.00, a avut loc antrenamentul oficial pe Stadionul Dinamo. În conformitate cu rigorile internaţionale, la primele 15 minute ale antrenamentului au avut acces reprezentanţii presei. Înaintea antrenamentului, tehnicianul Sheriff-ului, Andrei Sosniţki, a susţinut o conferinţă de presă.
Partida „BATE” – „Sheriff” va începe la ora 20:00 şi va fi transmisă în direct de două posturi de televiziune: Pro TV şi NTV plus.

A devenit deja o tradiţie ca tiraspolenii să nu revină acasă imediat după meci. Şi la Minsk ei vor dormi la hotel, pentru ca mâine, la ora 11:30, să se întoarcă la Chişinău pe calea aerului.

Antrenorul lui BATE, Viktor Goncearenko, a remarcat pentru jurnaliştii bieloruşi că „adversarii vor fi motivaţi, deoarece doresc să rămână în lupta pentru primele două locuri din grupă, iar noi chiar avem o şansă reală să ne calificăm în primăvara europeană. Da, tiraspolenii vor încerca să arate tuturor că înfrângerea lor din primul meci nu a fost meritată, însă, noi vom presta un fotbal ofensiv şi le vom da o replică dârză”, a specificat tehnicianul.

Colegul său de pe banca Sheriff-ului, Andrei Sosniţki, care marţi a împlinit 48 de ani, este conştient că presiunea rezultatului îi apasă pe tiraspoleni. Ei trebuie să câştige pentru a prinde play-offul Ligii Europa, iar tehnicianul este convins că jucătorii săi vor reveni cu trei puncte din Belarus.

Într-un alt meci al grupei, la Kiev, Dinamo va găzdui pe AZ Alkmaar.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *