Timpul Liber

Mumii, vrăjitoare şi alte personaje au umplut centrul comercial Shopping MallDova

Halloween a fost sărbătorit la Shopping MallDova într-o atmosferă unică, cu simbolistică specifică, cu fantome zburătoare şi cu dovleci, vrăjitoare, petreceri şi concursuri. Decoraţiunile înfricoşătoare şi costumele inedite au fost deliciul evenimentului organizat sîmbătă, 30 octombrie.

Personaje care mai de care mai colorate au dansat, s-au distrat şi au participat la Balul Costumelor de Halloween. Petrecerea tematică organizată la mall a fost plină de fast şi s-a bucurat de un număr impresionant de vizitatori. Peste 20 mii de oameni au venit pe parcursul zilei la Shopping MallDova şi s-au bucurat de concursuri şi distracţii pentru copii, body-art tematic, un târg de costume haioase, animatori fioroşi, dar şi de Balul Costumelor de Halloween. Diverta, Debenhams şi Forever 18 au oferit sute de cadouri nostime vizitatorilor curajoşi, care au îmbrăcat cele mai fioroase şi îndrăzneţe costume de Halloween. Cîştigătorii la cele 6 nominalizări – „copiii cei haioşi”, „cel mai fioros machiaj”, „cea mai îndrăzneaţă mască”, „cel mai haios costum de Halloween”, „dracii şi dracoaicele”, „cel mai diabolic cuplu” – au primit vouchere în valoare de 300 de lei valabile la Rock’n Roll Bowling.

Petrecerea s-a încheiat cu un recital deosebit oferit de invitatul special al serii, Broono, care a încîntat publicul cu noile sale piese.

P

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *