Internațional

Mutu şi-a găsit banii de care avea nevoie

Cel puţin aşa susţine site-ul, care mai notează că oficialii clubului din Arabia Saudită vor veni în Italia, pentru a finaliza discuţiile.

La întâlnirea respectivă vor participa patronul lui Al-Nasr, Faysal Bin Turki, directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, precum şi impresarii atacantului român, Giovani si, despre care se zvoneşte că ar fi ajuns deja la un acord cu formaţia saudită.

Dacă va ajunge la Al-Nasr, "Briliantul" îi va avea coechipieri pe alţi fotbalişti români Ovidiu Petre şi Răzvan Cociş, ultimul jucând anterior şi la Sheriff Tiraspol, transferaţi în această vară

Banii, la putere

Banii au fost cu siguranţă motivul principal pentru care Mutu a luat decizia de a lua calea Arabiei Saudite, unde va avea un salariu stagional în jur de 4 milioane de euro.

Foarte probabil, contractul lui Mutu se va extinde pe durata a 3 ani, ceea ce înseamnă un câştig în jur de 12 milioane de euro, la care se vor adăuga primele de joc. Bani cu care fotbalistul român îşi va putea achita datoria pe care o are către Chelsea.

Pe lângă Al-Nasr, de serviciile lui Mutu mai sunt interesate Al-Ahly, Zenit Sankt Petersburg, Fenerbahce, precum şi două echipe din SUA: Red Bulls şi L.A. Galaxy.

Adrian Mutu (31 de ani) evoluează din 2006 la Fiorentina, cu care mai are contract până în 2012.

5 milioane de euro este suma pentru care Mutu, suspendat până la sfârşitul lunii octombrie, poate pleca de la gruparea viola.

Sursa: ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *