Sport

„N-am mai văzut vreodată aşa ceva!”. Ce a făcut Sharapova în timpul partidei cu Sevastova

Pentru Maria Sharapova a fost prima participare la un Grand Slam după 19 luni, iar rusoaica a impresionat, eliminându-le pe rând pe Simona Halep, Timea Babos şi Sofia Kenin. Parcursul jucătoarei de 30 de ani este cu atât mai impresionant cu cât a jucat un singur meci din luna mai până la US Open, din cauza unei accidentări care a obligat-o să sară peste sezonul de iarbă.

Favoriţii o vedeau favorită şi contra Sevastovei, însă letona a greşit foarte puţin, reuşind să o trimită pe "Masha" acasă. Totuşi, Maria a demonstrat încă o dată cât este de talentată. Un punct în special a ridicat publicul de pe Arthur Ashe în picioare. La scorul de 7-5, 2-4 şi 40-30 pe serviciul Mariei, rusoaica a fost de două ori depăşită de loburile adversarei. În criză de timp, Sharapova a ajuns de fiecare dată in-extremis la minge şi a improvizat: a lovit cu mâna stângă. De fiecare dată răspunsul Mariei a pus-o în încurcătură pe Sevastova, fostul număr unu mondial câştigând în cele din urmă punctul.

„N-am mai văzut vreodată aşa ceva, să loveşti de două ori cu stânga în acelaşi punct", a spus uimit la finalul punctului comentatorul ESPN. Şi spectatorii au apreciat în mod deosebit ceea ce a realizat "Masha", ridicându-se în picioare şi aplaudând-o.

Altfel, în sferturi Sevastova o va întâlni pe reprezentanta gazdelor, Sloane Stephens, care a învins-o tot în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-1, pe Julia Goerges. 

Digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *