Actualitate

Năstase îi răspunde lui Dodon: Întrebaţi-l dacă nu vrea să-şi dea demisia pentru tot răul pe care l-a făcut alături de Plahotniuc

Năstase l-a acuzat pe Dodon că prin această solicitare și reacție demonstrează că își face imagine pe seama oamenilor, care au avut de suferit în accidentele rutiere. De asemenea, ministrul de Interne degrevat a menționat că îl deranjează ipocrizia din politica moldovenească și faptul că unii politicieni își fac imagine pe suferința altora.

„De-a lungul timpului au fost politicieni în această țară care au tolerat corupția, incompetența, impostura, nesimțirea, au tolerat lipsa de infrastructură, n-au făcut absolut nimic, iar când se întâmplă niște cazuri din astea, urcă pe suferința oamenilor, ceea ce este inacceptabil. Mă deranjează ipocrizia care domnește încă în politicul moldovenesc.

Ce priveşte demisiile pe care le cere acest domn, întrebaţi-l pe el dacă nu cumva ia în calcul o demisie a sa pentru tot răul care s-a produs în ultima perioadă de timp, implicit cu complicitatea sa la tot ce a făcut guvernarea Plahotniuc”, a spus Năstase.

În cele din urmă, liderul PPDA a afirmat că instiuţiile statului trebuie să se preocupe şi de alte întrebări cum ar fi finanţarea lui Dodon, despre care s-a văzut că ar fi primit pe lună 600-700 mii de dolari de la ruși.

Întrebat de criticile care și le aduc unii membri ai partidelor din coaliție Blocul ACUM și PSRM, Năstase a accentuat că alianţa de guvernare în care se află este una „improprie” și și-ar fi dorit ca Blocul ACUM să obțină cel puțin 56 de mandate în parlament, ca să nu fie nevoie de o astfel de coaliție.

Amintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, Igor Dodon, a venit cu o reacție în urma multiplelor accidente rutiere ce au avut loc în ultima perioadă în toată țara și a dat de înțeles că ar fi cazul unor demisii de onoare din cadrul MAI. De asemenea, șeful statului a menționat că problema dată va fi abordată la Consiliul Superior de Securitate la următoarele ședințe.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *