Sport

Naţionala Turciei a sosit la Bucureşti. Fanii oaspeţilor au scandat “I Love You, Hagi!” şi “România!”

Aproximativ 500 de suporteri turci vor fi prezenţi la meciul România-Turcia, care va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în grupa D de calificare la Cupa Mondială, 40 dintre aceştia întâmpinându-i pe jucătorii antrenaţi de Fatih Terim la sosirea în Bucureşti, pe Aeroportul Henri Coandă.

Fanii au scandat "Imperator Fatih Terim!" şi i-au dat un buchet de flori selecţionerului turc, acesta dând mai multe autografe. De asemenea, suporterii au mai scandat: "I Love You, Hagi!" şi "România, România!".

Potrivit unui fan turc, aflat la Aeroportul Henri Coandă pentru primirea naţionalei Turciei, federaţia de la Istanbul a primit 2.500 de bilete pentru acest meci. Forul condus de Yildirim Demiroren a achiziţionat 500 de bilete, celelalte 2000 fiind puse în vânzare online. "Fanii turci nu sunt obişnuiţi să achiziţioneze bilete online, astfel că acestea nu au fost vândute", a declarat suporterul turc, pentru agenţia Mediafax.

Referitor la jucătorii turci, este de menţionat că Arda Turan şi Gokhan Gonul, care nu au participat duminică la antrenament din cauza unor infecţii la căile respiratorii, fac parte din lotul deplasat la Bucureşti.

Portalul beyazgazete.com, citat de Mediafax, scrie despre "coşmarul" România pentru Turcia, menţionând că bilanţul întâlnirilor dintre reprezentativele celor două ţări este în favoarea românilor. Astfel, din cele 24 de meciuri disputate până în prezent (nouă oficiale şi 15 amicale), România a câştigat 13, Turcia 4 şi şapte s-au terminat la egalitate. Turcia a înscris 22 de goluri, iar România 47. Tricolorii sunt şi reprezentativa de la care turcii au primit cele mai multe goluri şi cu care s-au întâlnit de cele mai multe ori.

Meciul România – Turcia se va disputa marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, va fi transmis în direct de Antena 1 şi va putea fi urmărit în format LIVE pe internet.(!)

Sursa: RTV.NET 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *