Actualitate

Navalny despre apartamentul de milioane din Paris, al unuia dintre principalii manageri mass-media pro-Kremlin

Apartamentul este de 149 mp. este situat la 74 Boulevard Maurice Barrès în cea mai apropiată suburbie a Parisului, la granița cu Bois de Boulogne.

După cum rezultă din fapta emisă în 2009 în Zoranson, offshore din Cipru, costul său este de 1 878 910 de euro (85 de milioane de ruble la rata din 2009). Acum, valoarea estimată a unei astfel de proprietăți este de 2 100 000 de euro, rapoarte Navalny.

Apartamentul are un living mare, o cameră de studiu și două dormitoare. Se presupune că are un spațiu de parcare în garajul subteran al clădirii.

„În ziarele franceze marchează la creditele ipotecare și nu, ceea ce înseamnă că, chiar și atunci Gabrelyanov Aram și fiul său în vârstă de 19 ani a avut câteva milioane de euro de schimb pentru conturi offshore“, – spune fondatorul FCO.

Sam în larg, în conformitate cu el, a existat înainte de aprilie 2017 și a aparținut Gabrelyanov, după care acțiunile în apartament parizian au fost copiate direct tată și fiu. În ceea ce privește societatea offshore, în aprilie 2017 a fost lichidat în mod voluntar și Gabrelyanov plătit la trezoreria franceză 300 de mii. Euro taxa de reînnoire de proprietate în sine.

"Singurul scop al existenței acestei entități juridice este posesia unui apartament parizian", insistă Navalny.

Formal Gabrelyanov – Art. nu este un funcționar public, deci are dreptul să dețină proprietăți imobiliare în Europa, inclusiv prin intermediul offshore. Cu toate acestea, FBK subliniază că ancheta fondului se datorează și faptului că structurile de mogul media utilizează metode neetice de obținere a informațiilor și de multe ori lucrează sub ordinea directă a Kremlinului împotriva opoziției ruse. În plus, mai devreme în rețelele sale sociale Gabrelyanov senior a negat că el a avut imobiliare în străinătate.

Într-o conversație cu Present Times, Navalny a explicat de ce FBK căuta imobilul lui Gabrelianov.

"Urmăm îndeaproape [propagandiștii ruși], pentru că toți sunt oameni bogați, oamenii sunt lacomi și oamenii sunt complet ipocriți. Știm foarte bine că toți își păstrează în principiu banii în Occident, toți suferă de imobile străine, cu plăcere Nu am avut nicio sarcină specifică de a expune Gabrelyanova, investigăm mai multe persoane în același timp, dar tocmai am primit toate informațiile despre Gabrelyanov în mod specific, am publicat cazul ", a spus Navalny.

Una dintre ultimele sale "investigații" de acest gen a fost persecuția unei bunici bolnave Ilya Yashin, pe care jurnaliștii Life l-au urmărit într-o casă de îngrijire medicală.

Pe pagina lui Facebook, Gabrelianov ia răspuns lui Navalny că a cumpărat mult timp acest apartament în Franța. "Hamsterii nu au crescut, nu am primit bani de la Departamentul de Stat!" – a scris el.

Anterior, Navalny a găsit deja un apartament în Paris, care îi aparține fostului său soție, Dmitri Peskov, și se presupune că a cumpărat pentru banii săi suma de 1,7 milioane de euro.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *