Actualitate

Ne omoara rndurile la obtinerea actelor!

Cozile formate la obtinerea actelor de identitate la biroul „Registru” a devenit o problema pentru locuitorii orasului Balti si acestia nu au intarziat sa i-o comunice direct ministrului Tehnologiilor Informationale si Comunicatiilor, Alexandru Oleinic, aflat intr-o vizita de documentare in acest oras.

„Suntem la curent cu aceasta problema, care se acutizeaza mai ales din cauza capacitatii slabe de deservire a populatiei in orele de varf. Pe de alta parte, majorarea statelor de personal va conduce la ineficienta activitatii biroului, deoarece, in afara orelor de varf, colaboratori nu vor avea de lucru”, le-a explicat situatia Alexandru Oleinic. In acelasi timp, el le-a promis baltenilor ca „problema randurilor va fi solutionata dupa ce „Posta Moldovei” va incepe sa receptioneze cereri pentru eliberarea actelor de identitate in toate oficiile sale”.

In cadrul intrevederii cu conducerea subdiviziunilor si colectivele de munca de la „Posta Moldovei” si CRIS „Registru” din Balti, ministrul a accentuat importanta pe care o acorda ministerul sporirii calitatii serviciilor oferite cetatenilor. „Noi suntem in serviciul poporului si, respectiv, atitudinea fata de cetateni si fata de solicitarile lor trebuie sa fie una din cele mai responsabile. Rog sa deserviti cetatenii asa cum ati dori sa fiti deserviti voi insiva”, a subliniat ministrul Oleinic. In context, el a mentionat ca actuala conducere a ministerului nu va tolera manifestarile de atitudine iresponsabila si indiferenta din partea angajatilor fata de cetateni.

IS „Posta Moldovei” are 1150 de oficii postale in toata republica, iar IS „Registru” – 96 de subdiviziuni teritoriale. Ambele ofera peste 1000 de tipuri de servicii. In cadrul acestor intreprinderi muncesc peste 7000 de persoane, precizeaza intr-un comunicat serviciul de presa al ministerului.

Sursa: Timpul.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *