Culinar.md

Negresă din trei ingrediente. O pregăteşti în numai 30 de minute

Spre deosebire de mulţimea de reţete pe care o găseşti pe internet şi care te face să renunţi să mai prepari negresă pentru că este prea complicat, reţeta din trei ingrediente este perfectă şi pentru începătoare.

După ce o vei gustă pentru prima dată, cu siguranţă că o vei pregăti ori de câte ori vei avea ocazia, iar familia şi prietenii te vor laudă pentru reuşită ta.

Chiar şi cei mai mofturoşi membrii ai familiei vor fi încântaţi de reţeta pe care ai aflat-o de la noi. Iar dacă afli că durează numai 30 de minute că să o pregăteşti, atunci cu siguranţă că vei vrea să o pregăteşti chiar în seară asta.

Nutella este ingredientul care va da gata pe toată lumea şi este cea care le va da saloare şi celorlalte ingrediente.

Ai nevoie de:

400 de grame de Nutella.

60 de grame de făină

2 ouă mari.

Amestecă toate ingredientele într-un bol şi mixează-le bine, apoi pune hârtie de copt într-o tavă, iar apoi bagă compoziţia în cuptorul preîncălzit şi lasă timp de 25 de minute să se coacă, la 177 de grade Celsius.

Lasă negresă din trei ingrediente să se răcească puţin, iar apoi tăi-o în bucăţele în formă dorită şi toarnă zahăr pudra peste, după dorinţa.

Dacă îţi doreşti să dai un plus de savoare prăjiturii, adaugă peste negrese o glazură. Ai nevoie de:

200 de grame de ciocolată cu lapte, 50 de grame de ciocolată amăruie şi 100 de mililitri de smântână dulce.

Se face glazură la bain marie (se pun ingredientele într-un bol deasupra unei cratiţe cu apă caldă), până când se formează o crema, apoi se adaugă peste prăjitură.

Dacă ai copii şi vrei să îi înveţi să facă prăjituri, atunci această este reţeta perfectă pentru a începe să îi faci să iubească să gătească şi, în acelaşi timp să se şi distreze. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *