Timpul Local

Nelly Ciobanu si-a inceput turneul international de promovare

Interpreta Nelly Ciobanu a purces la promovarea piesei „Hora din Moldova” pentru Concursul International „Eurovision-2009”. Deocamdata, artista concerteaza in Olanda, dupa care vor urma Romania, Belgia si Ucraina. Potrivit organizatorilor Concursului national „Euriovision”, se negociaza in vederea promovarii piesei la posturile de radio si TV in Polonia, Marea Britanie, Grecia, Rusia si Belarus.

Primele filmari ale videoclipului „Hora din Moldova” au fost prezentate, recent, intr-un local din capitala. Realizatorii clipului sustin ca au inceput deja montajul, iar varianta finala a acestuia va contine imagini trimise de oameni din intreaga republica. La filmarea clipului pentru piesa ce ne va reprezenta tara la „Eurovision-2009” poate participa orice amator de dans, chef si voie buna. Doritorii pot trimite diverse imagini pe site-ul www.hora.md, iar cele mai reusite vor fi incluse in videoclip. O parte din filmari au fost realizate deja pe autostrada Chisinau-Orhei.

Vor fi selectate cele mai reusite secvente. Totodata, cinci persoane care vor avea norocul ca imaginile lor sa intre in clip vor castiga cate un telefon mobil 3G de la ORANGE. „Cea mai importanta idee a fost sa prezentam Europei clipul nostru, facut din numeroase secvente video, cu oamenii simpli, pastratori ai spiritului national”, a spus Vitalie Cojocaru, managerul acestui proiect din partea Companiei „Teleradio-Moldova”. „Am avut foarte putin timp la dispozitie si speram sa prezentam un clip mai reusit, plin de umor, cu ajutorul celor mai veseli oameni din republica”, sustine Nelly Ciobanu. Cat priveste emotiile, artista spune ca incearca sa le depaseasca. „Cu cat se apropie marele eveniment, cu atat emotiile sunt mai mari. Voi fi mai linistita abia cand voi ajunge pe scena de la Moscova”.

„Hora din Moldova” imi pare o piesa tare „focoasa”, ceea ce conteaza pentru „Eurovision”. Vreau sa-i doresc lui Nelly mult noroc, pentru ca doar de noroc are nevoie”, considera Geta Burlacu, cea care ne-a reprezentat la „Eurovision” anul trecut. Precizam ca, al doilea an consecutiv, Compania ORANGE a devenit partener intr-o formula mai extinsa nu doar pentru participarea RM la „Eurovision-2009”, dar si in cadrul organizarii finalei nationale. In acest an, pentru organizarea Concursului national „Eurovision”, inclusiv pentru filmarea videoclipului si pentru promovarea cantecului, vor fi cheltuite in total 60 de mii de euro. Despre show-ul interpretei care va fi prezentat la Moscova organizatorii nu ofera detalii, anuntand ca ne pregatesc o surpriza. „Eurovision Song Contest-2009” va avea loc in luna mai la Moscova. Conform tragerii la sorti, RM va evolua in a doua semifinala, cu numarul 15. Spectacolele finale ale competitiei vor fi transmise de „Moldova 1”.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *