Actualitate

Nepotul unui MINISTRU din România a fost găsit mort. Avea numai 35 de ani

Jurnalistul severinean Marius Daia, a fost găsit mort, miercuri seară, în apartamentul său din Drobeta Turnu Severin, în care locuia singur. Tânărul rămăsese recent fără serviciu.

Marius Daia a fost găsit mort în locuință de o echipă de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți. Vecinii au alertat polițiștii după ce din apartamentul acestuia se simțea un miros pestinențial. Din primele date, se pare că tânărul de 35 de ani ar fi murit în urmă cu o săptămână, însă nimeni nu l-a căutat în tot acest timp.

Marius Daia a lucrat în radio, presa scrisă și în televiziune. A fost cameraman, redactor, jurnalist de teren, editor știri, montaj etc. A lucrat la ziarul și televiziunea locală "Datina" , la postul de radio-tv "Galaxy" și la postul de televiziune "Tele 2 Drobeta".

Tânărul severinean era nepotul ministrului Agriculturii, Petre Daea. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a declarat consternat la aflarea veștii.

Cadavrul a fost preluat de angajații Serviciului de Medicină Legală Mehedinți pentru efectuarea necropsiei.

În urmă cu zece ani, Marius Daia a fost reținut pentru trafic de droguri. El a fost prins în flagrant în timp ce vindea, împreună cu un amic, un gram de hașiș. Potrivit polițiștilor, tânărul ar fi făcut parte dintr-un grup de crimă organizată.

Sursa: RTV

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *