NEWS ALERT /// Armistițiul s-a ÎNCHEIAT. Rușii bombardează Ucraina de ore întregi

publicat în Externe pe 10 Septembrie 2017, 23:36

Secretarul de presă al brigăzii mecanizate 72 în numele „Zaporojenilor negri”, Elena Mokerenciuk a făcut publice informații care, de fapt, confirmă că „armistițiul” s-a încheiat. „Mercenarii ruși au deschis focul cu arme grele și arme de calibru mic din Donețkul aflat sub ocupație”.

Mokerenciuk a remaracat: 8 septembrie - armistițiul e „ gata”.

Dimineață teroriștii ruși au tras la sud de Avdeevka, iar acum de două ore ne atacă cu arme de calibru mare (inclusiv cu tancuri) din zona „Spartak” spre Pesk sau Marinka. Practic se observă atacuri pe toată linia frontului. Deși intesitatea atacurilor nu exte una maximă, este evident că armistițiul nu mai este valabil.

Teroriștii pro-ruși, în cursul ultimei zile, au tras de 41 ori în pozițiile Forțelor Armate ale Ucrainei în zona operațiunii antiteroristă, Ca rezultat, un soldat ucrainean a fost ucis și unul - au fost rănit, anunță centrul de presă al sediului ATO.

În direcția Donețk, ieri, după ora 18.00 luptătorii ne-au atacat cu lansatoare de grenade, mitraliere grele și arme de calibru mic în apropierea punctelor de sprijin Avdeevka și Zaițevo și cu mortiere de 82 mm în aproapiere de Butovka.Amintim că pe teritoriul Donețkului și Lugasnksului, aflat sub ocupație rusească, se află în jur de 6000 de militari din Forțele Armate ale F. Rusă și alți 40 000 de „luptători” teroriști ruși.


Presa de la București - răspândește „știri” ale organelor de presă ale Kremlinului

Armata ucraineană a bombardat regiunea separatistă Doneţk. Peste 5.000 de persoane au rămas fără energie electrică, anunță MEDIAFAX.RO citând agenți ade presă finanțată de Kremlin, TASS.

Armata ucraineană a bombardat vineri noaptea spre sâmbătă districtul Petrov din regiunea separatistă Doneţk, informează site-ul agenţiei Tass.

Peste 5.000 de persoane au rămas fără energie electrică.

”În timpul nopţii, forţele armate ucrainene au bombardat localitatea Trudovskiye, provocând daune majore cablurilor de alimentare cu energie electrică”, potrivit şefului districtului, Maxim Zhukovski.

Cel puţin un civil a fost grav rănit în urma bombardamentelor, acesta a fost transportat la spital, unde primeşte îngrijirile necesare.

Sursa: Timpul.md