Actualitate

Nicolae Timofti a respins cererea premierului privind demiterea lui Anatol Şalaru

„În cerere nu este indicat niciun argument, ci doar se solicită demiterea dlui Șalaru. Astfel, domnul preşedinte nu a avut suficiente argumente pentru a demite un ministru care, în opinia domniei sale, este proeuropean, pro-NATO şi care a făcut mai multe acţiuni concrete în activitatea sa. De aceea, Nicolae Timofti a cerut premierului să vină cu argumente suplimentare în cazul solicitării sale”, a declarat Ion Păduraru, secretarul general al Preşedinţiei.

Ulterior, Anatol Șalaru i-a mulțumit președintelui. „Mulțumesc Președintelui Timofti pentru aprecierea dată activitații mele în calitate de ministru al Apărării”, a scris Șalaru p eo rețea de socializare.

Amintim că, la 17 decembrie, Anatol Șalaru, ministrul Apărării și prim-vicepreședintele Partidului Liberal a anunțat că și-a depus demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PL. El i-a cerut și președintelui PL să-i urmeze gestul. Declarațiile au fost făcute după ce Șalaru a părăsit ședința Consiliului Național Politic al PL, în care se discută demiterea sa din formațiune. 

ZDG.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *