Opinii și Editoriale

Nina, Alba-ca-Zapada

Vin sarbatorile de iarna si fiecare doreste sa faca o surpriza apropiatilor sai. In anii trecuti, va sugeram ca aceasta surpriza sa fie un abonament la TIMPUL. Nu-i tarziu inca, deoarece campania de abonare continua pana la 25 decembrie. Amintesc acest lucru, deoarece, chiar ieri, o asemenea surpriza ne-a facut noua o buna si sincera prietena a TIMPULUI – Nina Gorincioi-Cadoppi, bastinasa din Grozasca, Ungheni, dar stabilita la Regio-Emilia, in Italia.

Cititorii nostri fideli o cunosc. Dumneaei a fost gazduita de TIMPUL de mai multe ori pe parcursul acestui an electoral. Nina Gorincioi ne citeste si-i indeamna pe toti sa faca acest lucru. Tot prin intermediul nostru, a instituit patru burse „Grigore Vieru” la Universitatea Pedagogica „Ion Creanga”.

Cu gandul la Craciun, ea ne-a transmis 500 de euro, ca sa abonam la TIMPUL, editia de vineri, pentru o jumatate de an, o suta de scoli din republica. Stim ca dumneaei respecta foarte mult profesorii, mai ales pe acei de la tara. O sa-i transmitem surpriza prin scoli cu placere. Iar acum, ii spunem printre primii: La multi ani, doamna Gorincioi-Cadoppi!
…Totusi, era frumoasa ninsoarea de ieri, daca prin ea te surprindea cate o floare lasate de oameni ca aceasta frumoasa basarabeanca.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *