Bună Dimineața

NIT-ul şi comedienii americani

Astea fiind întâmplate, postul de televiziune „fără pluralism jurnalistic” a intrat în gura întregii prese, iar retragerea în sine a licenţei de emitere a devenit subiect de maximă audienţă. În timp ce unii deschid şampanie în urma acestei retrageri de frecvenţă, spunând că NIT-ul nu e nicidecum o televiziune în toată regula, că e propagandă şi partizanat politic, alţii spun că libertatea de expresie este mai presus de toate.

Pentru mine, NIT-ul a fost întotdeauna un canal tv ale cărui ştiri mă amuzau la fel de tare precum o fac comedienii americani. Diferenţa dintre comedienii americani şi NIT este totuşi mare. Primii mi-s simpatici, iar ceilalţi nu îmi sunt deloc. Care om, prieten cu mintea sa, poate simpatiza diferitele spălări de creiere pe care le obişnuia NIT-ul?

A dispărut un canal, fie el şi spălător de creiere şi de identitate. Cred totuşi că atunci când ceva dispare te apucă o tristeţe. Corect, nu pe sentimente ar trebui să ne bazăm când închidem o televiziune. N-o să aduc argumente, pe care le-au adus deja foarte bine mersi diferiţi formatori de opinie, de ce trebuie lăsat NIT-ul acolo unde era, o să spun doar că îmi pare rău că nu o să mai am parte de doza bestială de umor ca înainte. NIT şi RIP.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *