Femeia

Noi branduri de renume la Shopping MallDova

În prezent, Shopping MallDova este un centru de fashion, gastronomie şi distracţie care găzduieşte branduri celebre şi pune la dispoziţia vizitatorilor colecţii variate de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, lenjerie, cosmetice, parfumuri, bijuterii, ceasuri, decoraţiuni interioare, accesorii IT, telefonie mobilă, venind în întâmpinarea nevoilor, programului şi bugetului fiecărui client.

În 2010, prestigioase mărci au completat varietatea de opţiuni de shopping şi distracţie: Assos, Franzoni, Bata, Celio, Fotomax, Sbarro. De asemenea, a fost inaugurat un spaţiu de joacă pentru copii: RamZamZam.
În cel mai scurt timp, noi branduri apreciate de către clienţi îşi vor deschide un magazin în mall. Astfel, Adidas, una dintre cele mai mari companii din Germania şi cea de-a doua companie producătoare de articole sportive din lume, a ales să-şi deschidă un magazin în Shopping MallDova. Fiind de 90 de ani un simbol al succesului în lumea sportului, Adidas va completa lista de locaţii din mall şi va oferi vizitatorilor care consideră sportul un mod de viaţă, produse funcţionale şi inovatoare pentru practicarea mai multor categorii de sport şi care se adresează fiecărui tip şi stadiu de pregătire sportivă: antrenament, competiţie şi relaxare. Pe lângă linia de produse sportive „Performace”, Adidas propune haine casual „Originals”, linie vestimentară în care au fost incluse şi haine marca Missy Elliot. De asemenea, o prezenţă inovatoare în magazinul Adidas din Moldova este colecţia exclusivistă Stella McCartney.
Lista magazinelor cu articole sportive va fi completată de Reebok, un lider mondial în proiectarea, fabricarea şi distribuţia încălţămintei de sport, fitness şi casual, precum şi a echipamentului şi a altor accesorii sportive, cu o istorie de peste 100 de ani în spate. Încă un nou venit în cadrul Shopping MallDova: faimosul retailer american Guess în care se vor găsi colecţii complete de haine şi accesorii pentru femei şi bărbaţi, va inaugura un magazin cu o suprafaţă de peste 220 mp. Colecţiile „Guess Jeans” şi „Guess by Marciano” vor fi aduse la Chişinău, în centrul comercial Shopping MallDova, într-o varietate largă de articole pentru a oferi fiecărui iubitor de modă un stil individual, energic, sexy şi mereu tânăr.
Primul magazin vestimentar din lanţul Damat, dedicat bărbaţilor, se va deschide şi în Moldova, sub acoperişul centrului comercial Shopping MallDova. Brandul Damat este vârful de lance al imperiului vestimentar turcesc Orka Grup, care deţine şi mărcile Tween şi ADV şi care este prezent în peste 40 de ţări ale lumii. În acest magazin, bărbaţii vor găsi o gamă completă de vestimentaţie, de la pantofi, costume, cravate, cămăşi, paltoane, fulare, curele până la bijuterii, creaţii speciale marca Damat, gen butoniere sau ace de cravată. Celebrul brand italian Pal Zileri vine să completeze lista de magazine pentru bărbaţi cu o ofertă deosebită de îmbrăcăminte în stil clasic. Colecţiile Pal Zileri, realizate în baza principiului „calitate fără compromisuri”, tind să satisfacă cerinţele bărbaţilor ce merg în pas cu timpul, înţeleg tendinţele modei, dar, în acelaşi timp, ţin la tradiţii.
Alături de prestigioasele mărci pentru bărbaţi, Shopping MallDova va adăuga mixului de chiriaşi încă două magazine: OGGI-Oodji şi Sassofono.

OGGI-Oodji este un brand rusesc, cu o reţea de peste 300 de magazine deschise în Rusia şi în alte ţări ale lumii. În această toamnă, OGGI-Oodji îşi planifică lansarea şi în marile capitale europene. În septembrie, brandul care a cunoscut un succes impresionant în ţara de origine, va deschide un magazin în Shopping MallDova pe o suprafaţă de peste 300 mp. Popularitatea brandului se datorează colecţiilor sale moderne şi actualizate frecvent, care dezvăluie cu fiecare sezon ultimele tendinţe în materie de modă. Iniţial, OGGI-Oodji propunea doar colecţii pentru dame, din luna august a acestui an, însă, lansează şi linia vestimentară pentru bărbaţi.

Sassofono va bucura amatoarele de fashion cu colecţii care oglindesc eleganţa, rafinamentul şi senzualitatea. De la accesorii la îmbrăcăminte, totul este fabricat din cele mai rafinate ţesături din Italia. Magazinul care va fi inaugurat în mall va răsfăţa femeile cu un sortiment variat de rochii, fuste, topuri, rochii de seară şi de cocktail, sacouri şi costume, pantaloni, denim, trenciuri şi geci de piele, accesorii etc.
Clienţii Shopping MallDova pot petrece momente plăcute în compania prietenilor în cafenelele şi restaurantele tematice deschise în mall: Seasons Brasserie, Tratorria de la nonna, Planeta Sushi, Sim Sim, Mykonos, Bier Platz, Robert’s Coffee, KFC, McDonald’s, Roka’n Rolla, GP, Woking Noodles, Moly Potato, Sbarro. Oferta gastronomică variată, care acoperă bucătăria grecească, italiană, japoneză, chineză şi germană, urmează a fi completată de un restaurant cu specific mexican – Don Taco. Restaurantul va oferi vizitatorilor nu numai bucate mexicane preparate după reţetele originale din Mexic, dar şi bucate naţionale şi internaţionale, într-o atmosferă relaxantă latino-americană.
„Deschiderile noilor magazine sunt un parteneriat firesc şi dorit şi nu fac decât să întărească mesajul că Shopping MallDova devine un punct de reper în ceea ce priveşte experienţa de shopping şi distracţie. Ne străduim încontinuu să oferim excelenţă şi calitate în tot ceea ce facem şi suntem permanent interesaţi să aducem pe piaţa moldovenească mărci internaţionale care răspund cel mai bine necesităţilor vizitatorilor”, menţionează Vicenţiu Spătaru, director general ICS „Lemi Invest” SA.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *