Horoscop

Noi colaborări şi proiecte se arată la orizont pentru SCORPIONI

Vrei să fii eficient, să atragi câştiguri mai mari şi beneficii pe care crezi că le meriţi. Adevărul e că nu te poţi plânge de lipsa norocului, însă evită atitudinea de atotştiutor, care poate stârni rivalităţi.

TAUR
Luna în Fecioară, în zona iubirii, te invită să-ţi manifeşti sentimentele şi să-ţi împărtăşeşti afecţiunea pentru oameni dragi din viaţa ta. Poţi face un cadou creativ sau, pur şi simplu, dedici mai mult timp acestui segment de viaţă. Pe de altă parte, sunt avantajate toate activităţile creative sau care au legătură cu copiii.

GEMENI
Dacă ai în plan rezolvarea unor probleme care ţin de cămin, locuinţă sau patrimoniu, astăzi o poţi face cu succes. Luna în Fecioară te ajută să fii ordonat, organizat, riguros şi, mai ales, atent la nevoile celorlalţi. E posibil să faci şi nişte investiţii inspirate sau să primeşti sprijin financiar de la cineva din familie.

RAC
Astăzi te poţi exprima cu autoritate şi putere, mai ales dacă ai programat o întâlnire sau o negociere. Este o zi în care sunt bine susţinute de către astre toate demersurile ce ţin de comunicare, schimburi, deplasări, documente. Atenţia la detalii, te ajută să obţii rezultate foarte bune în orice astfel de activitate.

LEU
În această perioadă, totul pare să se învârte în jurul banilor. Orice proiect, iniţiativă sau schimbare ajunge tot la nevoia de bani. Prin urmare, ziua de astăzi, cu Luna în Fecioară, te ajută să-ţi stabileşti priorităţile şi nişte paşi de urmat în următoarea perioadă, în funcţie de finanţele de care dispui.

FECIOARĂ
Cu Luna în zodia ta şi trigonul pe care-l formează cu Jupiter, astăzi poţi avansa într-un proiect, ai noroc în toate demersurile ce ţin de acte sau relaţii cu persoane influente, poţi primi veşti bune. Pe de altă parte, fii atent cum gestionezi relaţia cu o femeie de la locul de muncă, mai ales dacă are putere de decizie.

BALANŢĂ
Ziua de astăzi îţi poate aduce răspunsuri lăuntrice fabuloase, revelaţii, în urma introspecţiei, experienţelor trăite şi căutărilor în interiorul tău. Este, pe de altă parte, o zi a beneficiilor de mai multe tipuri, atât spiritual, cât şi material. Însă e foarte important să eviţi aşteptările şi să laşi să vină orice vine. Să primeşti mesajele subtile.

SCORPION
Dacă nici astăzi nu eşti conştient de generozitatea prietenilor şi a Universului întreg, atunci nu ştiu când poţi fi. Deschide ochii şi mintea, pentru a putea primi darurile ce vin spre tine pe diverse căi: prin prieteni, veşti, propuneri, promisiuni, idei . Noi colaborări şi proiecte se arată la orizont.

SĂGETĂTOR
În cazul tău, Luna în Fecioară activează zona carierei şi puterii. Aspectele sunt constructive, semn că astăzi te poţi face remarcat şi ascultat, cu condiţia să manifeşti diplomaţie şi respect pentru părerile celorlalţi. Şansa îţi surâde, mai ales dacă ai început un proiect nou în urmă cu aproximativ o săptămână.

CAPRICORN
Experienţele pe care le trăieşti şi oamenii pe care-i întâlneşti astăzi joacă rol de sursă de inspiraţie şi evoluţie la nivel înalt. Pur şi simplu ţi se deschid noi orizonturi de gândire, cunoaştere, evoluţie. Este o zi frumoasă, în care ai ocazia să simţi plăcerea de a dărui, dar şi de a primi, indiferent ce.

VĂRSĂTOR
Se pare că astăzi eşti răsfăţat de astre, în sensul că acestea creează contextul favorabil pentru a primi tot un dar sau o recompensă. Este o zi bună pentru a face un plan de "bătaie" în ceea ce priveşte investiţiile sau cheltuielile în familie. De asemenea, este un moment prielnic pentru orice fel de demers legat de finanţări sau sponsorizări.

PEŞTI
Cooperarea este cuvântul de ordine astăzi pentru tine. Luna în Fecioară, în zona relaţiilor şi parteneriatelor, îţi conferă priză la public, magnetism, putere de convingere. Dacă îţi căutai aliaţi pentru un proiect, acum îi poţi găsi. Dacă îţi doreşti să clarifici termenii şi condiţiile unui parteneriat, acesta este momentul oportun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *