Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 15:22
Abonamente
 
 
 

Media 2 Octombrie 2014, ora 05:48

Noi facem TIMPUL: Victoria Puiu

Marime Font

La rugămintea mai multor cititori, începând cu ediția aniversară a ziarului, vă vom prezenta echipa ziarului TIMPUL. 

Victoria Puiu s-a născut la Chișinău într-o după-amiază plăcută de vară, pe 4 iulie 1988. Motiv întemeiat, se pare, pentru care adoră soarele, vremea caldă și oamenii zâmbitori. A absolvit Liceul român-italian „Dante Alighieri”. Apoi, în pofida faptului că era descurajată de fraze, de genul: „Jurnalismul nu ți-e meserie de viitor” și că toată lumea făcea drept și economie, ea a dat la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității de Stat din Chișinău. Totuși, nu și-a găsit locul în capitală și, grație unui schimb academic, s-a inițiat în meseria de jurnalist la Universitatea Aristotel din Salonic, Grecia. Este magistru în Științele Comunicării, dar încă mai caută formula unei comunicări perfecte ce ar putea dezgheța inimi și descreți frunți. Nu-i place să vorbească despre sine, așa că mai bine să o cunoașteți în realitate și prin intermediul celor mai citite articole ale sale din ultimul an: „Nucile moldovenești cuceresc Europa”, „Ar lăsa Anglia pentru Republica Moldova”, „Federația Rusă, inamicul numărul unu al Republicii Moldova”, „Moldoveanul care cucerește piețele financiare din Marea Britanie”.

Victoria Puiu: „Citeam ziarul TIMPUL încă de pe băncile școlii. Sinceră să fiu, nici nu mi-am imaginat că voi munci cot la cot cu oamenii pe care îi idolatrizam cândva. Însă soarta ne oferă mult mai multe șanse decât ne putem închipui. Important e să le observăm la timp și să fim mereu cu inima deschisă. Consider că presa scrisă e o provocare, o meserie destinată oamenilor care au iscusința să zugrăvească emoții, imagini, trăiri doar prin cuvinte. O adevărată artă, aș spune eu…”

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md