Film

Noi premii cu noi stiluri

Cea mai aşteaptă apariţie a serii la SAG a fost, evident, Natalie Portman. Actriţa şi-a acoperit sarcina cu o frumoasă rochie albă, inspirată de stilul coloanelor greceşti, pe care a accesorizat-o cu bijuterii de la Tiffany, în valoare de $ 2 milioane. Evident, bijuteriile au avut nevoie de pază proprie… Hilary Swank a fost şi ea privită cu admiraţie datorită rochiei din şifon de la Versace, într-o culoare neutră.


Natalie Portman

Dacă la Globurile de Aur culoarea predominantă a fost verdele, la premiile SAG roşul a fost rege. Actriţele Julianna Marguiles, Christine Baranski sau Tina Fey şi-au complementat siluetele în rochii roşii lungi. Câştigătoarea în această categorie a fost însă mai tânăra Mila Kunis, care a ales o rochie asimetrică alcătuită din fâşii roşii şi bej de la Alexander McQueen. Jennifer Lawrence a fost cea mai colorată apariţie, optând pentru o rochie fuchsia semnată de Oscar de la Renta. Surprinzătoare pe covorul roşu a fost şi Angie Harmon. Actriţa s-a inspirat din „Lacul lebedelor”, îmbrăcând o rochie roz cu pene, creată de Monique Lhuillier.


Mila Kunis

Criticii au considerat-o pe Julia Bowen cea mai curajoasă apariţie, care a ales să poarte o superbă salopetă neagră de la Valentino.


Julie Bowen

Chiar dacă unii au strâmbat din nas la această alegere, actriţa totuşi s-a evidenţiat de armata de rochii prezente pe covorul roşu. Ne-au mai plăcut rochia albastră a Sofiei Vergara, dar şi simpleţea rochiei argintii a lui Lea Michele. Acum, nu ne rămâne decât să aşteptăm seara Oscarurilor, pentru a vedea cine dintre vedete va lua premiul criticilor de modă.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *