Timpul Local

Noii actori de la Hollywood

Sunt tineri, frumosi, bogati si umplu pana la refuz salile de cinema. Iata noua generatie de film „made in Hollywood”.

 

 

 

 

Expelliarmus!” – este binecunoscuta vraja a micului, deja marele vrajitor Harry Potter. Succesul lui Harry se pare ca l-a ajuns si pe actorul care-l interpreteaza – Daniel Radcliffe. Timp de doi ani consecutiv, acesta se afla pe primul loc in topul Forbes al celor mai bogate vedete de la Hollywood. Doar in 2007, tanarul actor a castigat 25 de milioane de dolari. Potrivit presei de specialitate, Daniel Radcliffe a semnat un contract de aproximativ 50 de milioane de dolari pentru a juca in adaptarile pentru marele ecran ale ultimelor doua romane din seria „Harry Potter" – „Harry Potter si Printul Semipur" si „Harry Potter si Talismanele Mortii".

 

 

 

 

 

 

 

Are doar 16 ani, dar deja umple salile de concerte si de cinema. Actrita Miley Cyrus a devenit o senzatie peste noapte dupa ce a primit rolul in serialul de televiziune „Hannah Montana”. Anul acesta Forbes a desemnat-o pe locul doi in lista Celor mai valorosi tineri artisti de la Hollywood. Cel mai nou film al s?u „Hannah Montana: The Movie”, a fost lansat pe 10 aprilie. In afara succesului din „Hannah Montana”, Miley a inregistrat albumul „Breakout”, fiind declarat? o cantareata mai bun? decat Rihanna sau Jennifer Lopez. Sapte dintre piesele de pe album au fost scrise chiar de ea.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jensen Ackles a jucat in mai multe seriale de succes, printre care „Smallville”, „Dawson’s Creek” si „Dark Angel”, unde a jucat alaturi de Jessica Alba. Cea mai recenta pelicula in care a aparut este thrillerul „My Bloody Valentine 3-D”, unde a interpretat rolul principal – Tom. Jensen inca de mic s-a remarcat in lumea modei. Marturiseste cu mana pe inima ca se simte si acum jenat de o reclama pe care a facut-o (pe cand era copil) la niste pijamele cu Superman, mai ales ca in timpul liceului niste colegi „bine intentionati” au pus afise cu acele poze pe holurile scolii.
 

 

 

 

 

 

Vanessa Hudgens si-a facut primul sau debut in 2003 si a aparut in filmele „Thirteen" si „Thunderbirds".Cel mai mare succes al ei a fost participarea in filmele „High School Musical", unde o interpreteaza pe Gabriella Montez. Hudgens a inceput si o cariera muzicala, lansand albumul de debut „V", in 2006. Cel de-al doilea album, „Identified", a fost publicat pe 1 iunie 2008. Pe langa succesul sau si milioanele de fani, Vanessa se mandreste cu radacinile sale spaniole, irlandeze, filipineze si… chineze.
 

 

 

A debutat pe marele ecran in rolul lui Cedric Diggory, din „Harry Potter si Pocalul de Foc”. Totusi, statutul de sex-simbol al lui Robert Pattison a venit odata cu aparitia sa in filmul „Twilight”, unde-l interpreteaza pe vampirul Edward Cullen. Se pare ca a reusit sa invinga alti 3000 de candidati pentru acest rol. Chiar daca face ravagii printre adolescente, recent au aparut date interesante despre viata sa de zi cu zi. O sursa apropiata starului a declarat: „Miroase teribil! Nu se spala niciodata si ne innebuneste pe toti! E ingrozitor…”.
Lipsa de igiena a tanarului actor ar putea fi un motiv pentru care viata sa sexuala este nesatisfacatoare. In ciuda acestor zvonuri neplacute, Paris Hilton a declarat recent ca a facut o pasiune pentru actorul de 22 de ani, iar cantareata Courtney Love s-a oferit sa i-o „dea” pe fata ei, Frances Bean.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *