Actualitate

Noptile Lecturii la biblioteca Stefan cel Mare

In aceasta seara, in incinta bibliotecii “Stefan cel Mare” (bulevardul Decebal, 91), filiala a bibliotecii municipale “Bogdan Petriceicu Hasdeu” , va fi organizata cea de a treia sedinta din cadrul programului “Noptile Lecturii”.

Programul “Noptile Lecturii” este un eveniment inovativ, desfasurat in premiera la o biblioteca din R. Moldova. Sedinta din aceasta seara are genericul “SpectActori la Noptile Lecturii” si va dura de la orele 18.00 pana la 22.00.

Serata de astazi este conceputa pentru tinerii pasionati de actorie. In cadrul “Noptilor Lecturii”, tinerii vor exersa meseria de actor intr-un teatru social, vor beneficia de evaluarea unor actori, vor participa la diverse concursuri, vor sustine un recital de poezie, vor face schimb de carti. De asemenea, vor avea parte de unele surprize din partea bibliotecii, care va gazdui evenimentul.

“Spectactori la Noptile Lecturii” va fi onorata de profesoara de actorie Ludmila Paslaru, caricaturistul Sergiu Tomsa si actorul Sandu Aristin Cupcea.

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *