Actualitate

Noua minciună a propagandei Kremlinului: Putin are „gene de aur”

Ei „sunt uniți de o singură manieră de comportament, un înalt simț al responsabilității pentru ceea ce se întâmplă în țară și în oraș”, citează jurnalistul un fragment din documentarul pseudostiintific finantat de partidul pro-putinist „Spravedlivaia Rossia”.

În documentar, un genetician de la Universitatea de Stat din St. Petersburg, Oleg Glotov, spune că unor copii li se pot transmite ”genele care sunt responsabile de taria de caracter”.

În „grupul psiho-comportamental al celor care sunt motivați de grija față de interesele societății, sunt incluși Vladimir Putin, Patriarhul Kirill, Serghei Narîșkin și Serghei Ivanov. Probabil că nu este surprinzător faptul că și șeful partidului care a finantat documentarul – Serghei Mironov – este, de asemenea, menționat printre cei care au sânge nobil”, adaugă publicatia.

În concluzie, ziarul îl citeaza pe geneticianul în vârstă de 76 de ani din Sankt-Petersburg, Nikita Hromov-Borisov: „Blocada a fost o lovitură fatală, comparabila cu bomba de la Hiroshima, astfel încât unele variații genetice minore nu pot explica faptul ca unele persoane au supraviețuit și altele nu“.

„Părinții mei erau chimiști, și am rezistat blocadei nu datorita unor modificari genetice, ci pentru că ei știau cum să obțina mancare din ceva aparent necomestibil. Ei obtineau proteine ​​derivate din cartilaj de animale în laborator și îl inmuiau cu acid. Mulți au făcut astfel de lucruri, au folosit in alimentatie clei de tâmplărie și curele din piele, astfel încât au reusit sa supraviețuiasca „, – a relatat Hromov-Borisov. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *