Bună Dimineața

Nu Birştein ne-a furat ţara!

În realitate, nu el ne-a sărăcit, ci mândrii noştri politicieni, în minciunile cărora am crezut şi cărora le-am încredinţat votul. Şi care, la rândul lor, i-au încredinţat Moldova lui Birştein… Aşa că, de aveţi pietre, aruncaţi-le în ţintă, ci nu aiurea. În cazul nostru, ţinta este vizibilă şi pentru miopi.

Nu zic, Doamne păzeşte, că Birştein ar fi un om neprihănit, dar haideţi să recunoaştem: el nu a năvălit peste noi ca un barbar şi nu ne-a luat nimic cu forţa! Dimpotrivă, a fost primit ca oaspete de onoare, în faţa lui s-au închinat preşedinţii noştri, iar când a cerut – i s-a dat. A cerut hotel, hotel i s-a dat. A cerut exclusivitate pentru ai săi la comercializarea MIG-urilor, exclusivitate a avut. A cerut milioane, milioane i s-au dat… Birştein doar i-a ajutat pe aleşii noştri să ne jefuiască, pentru ca banii furaţi să-i împartă cu toţii.

Culmea prostiei noastre este că, în electoralele finanţate de acelaşi Boris Birştein, când hoţii veneau să ne mintă, noi îi primeam cu pâine şi sare… Cine sunt unii dintre aceştia, se ştie mult prea bine. Aflaţi în TIMPUL de mâine alte nume ale oficialilor moldoveni care au protejat această crimă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *