Atitudini

Nu mai vrem reclame mascate!

Nu a recunoscut Crăciunul pe 25 decembrie, aşa că i-a chemat la muncă pe deputaţi, însă apoi s-a răzgândit şi a primit colindători.

În fine, nu ar fi mare problemă. Copiii au fost foarte drăguţi, iar afirmaţiile lor nu li se pot imputa. Copiii vin cu educaţia primită în familie. Nu putem să ne supărăm pe o fetiţă care spune: „Eu vreau ca toţi oamenii din Chişinău să înveţe limba rusă, (…) iar oamenii din Tiraspol să înveţe limbi străine, inclusiv moldovenească”. Copiii sunt copii şi nu pot fi acuzaţi. Poate ar trebui să ne supărăm doar pe Marian Lupu, fiindcă a zâmbit pasiv. Poate ar fi trebuit să sublinieze faptul că limba moldovenească nu e o limbă străină, dacă nu cumva s-a răzgândit. Important e că ştirea s-a dat.

Din cauza asta, vin cu o propunere pentru anul viitor: să nu mai apară ştiri cu politicienii când nu vorbesc despre dezvoltarea ţării. Să dea cadouri cui vor, dar să nu se anunţe la televizor, să vorbească ce limbi străine vor, să salveze familii şi oameni bolnavi, fără să mai existe o promovare a lor sau a posturilor de televiziune care fac posibilă această campanie. Fie că e Chirtoacă sau Filat care dă un apartament, fie un cec de la Timofti sau de la Ghimpu, noi să nu o ştim. Noi să fim informaţi doar de hotărârile politicienilor care ne privesc pe toţi cetăţenii acestei ţări.

Iar la sfârşitul anului următor să ne dăm seama fără eforturi ce au făcut politicienii pentru noi toţi de-a lungul timpului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *