Ultima oră

Nunta Anului cu 23 de perechi

Ieri, la Centrul comercial „Shopping MallDova”, si-au inregistrat casatoria 23 de cupluri.

Evenimentul a fost organizat in parteneriat cu Serviciul Starii Civile si „Leogrand Hotel and Convention Center”.
Vineri, la Chisinau, s-a desfasurat concursul „Cel mai bun functionar de stare civila”, care a fost castigat de Ina Castravet, functionara a Oficiului Starii Civile din municipiul Chisinau. Solicitata de TIMPUL, ea ne-a spus: „Sunt bucuroasa ca am devenit invingatoare a concursului si ca am onoarea sa oficiez inregistrarea casatoriilor din aceasta zi”.

In cadrul ceremoniei, ea a declarat ca, pe 9 septembrie, isi unesc destinele cele mai frumoase cupluri din R. Moldova si le-a dorit tuturor sa faca din casnicie o poarta spre fericire. Totodata, a mentionat ca, pe 19 septembrie, va avea o inregistrare a casatoriei absolut deosebita – in aer. Perechea isi va rosti juramintele in timpul unei calatorii cu elicopterul. Dar n-a divulgat numele mirelui si cel al miresei.

Cele 23 de perechi au fost felicitate de Lucia Ciobanu, directoare generala a Oficiului Starii Civile. Imediat dupa ceremonia de inregistrare a casatoriei si inmanarea actelor, a avut loc o tombola la care au fost puse la bataie mai multe premii. Una dintre perechi a castigat o calatorie in luna de miere in Turcia, altele – o noapte de dragoste cu cina la Hotelul „Leogrand”, iar toate – cadouri de la Centrul comercial „Shopping MallDova”, fiecare in valoare de o mie de lei.
In fata celor prezenti a evoluat Ansamblul de acordeonisti „Concertino”.

Tinerii casatoriti Tatiana si Nicolae Mahu ne-au spus ca se cunosc de mai bine de noua ani si ca data de 9 septembrie va ramane in memoria lor pentru totdeauna. Alina si Dumitru Plugaru ne-au declarat ca sunt ambii la prima dragoste, aparuta intre ei in anii de scoala. De atunci se afla impreuna. La fel de fericiti s-au aratat Victoria si Ion Mereacre, care si-au marturisit dragostea fata de toti cei prezenti.

La primul targ de nunti s-a servit sampanie si sucuri, tinerii fiind felicitati de nanasi, vornicei si rude cu ocazia celui mai important eveniment din viata lor.

 

 

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *