Tendințe

Nunţi tomnatice

 Astăzi, elementele specifice toamnei oferă nunţii tale originalitate şi nonconformism.

Toamna este generoasă nu doar prin roadele pe care ni le pune pe masă, ci şi prin varietatea superbă de culori pe care ni le oferă şi pe care le putem introduce în decorul de nuntă – de la maro-închis până la portocaliu-ars, roşu, auriu şi galben.

Pentru că aceste nuanţe se îmbină foarte bine unele cu altele, poţi alege câte culori doreşti pentru a accentua decorul. Perioada culesului te poate inspira pentru alegerea motivelor, aşadar gândeşte-te la dovleci, ştiuleţi de porumb, viţă de vie şi alte fructe şi legume de sezon, pe care le poţi utiliza în aranjamentele de nuntă.

În ultimii ani, se obişnuieşte ca mirii să ofere mici cadouri nuntaşilor, în semn de mulţumire. Toamnă fiind, puteţi să optaţi între semne de carte, suporturi de pahare în formă de frunze, coşuleţe cu fructe, suc de mere sau sticle cu must sau vin.

Dacă eşti nonconformistă şi nu ţi-e teamă să ieşi din tipare, poţi pune în centrul mesei un dovleac, care să aibă gravat pe el iniţialele tale şi ale viitorului soţ. Scoate conţinutul dovleacului şi umple-l cu flori de toamnă. Alte idei ar fi aranjamentele florale în glastre de teracotă sau lemn şi coşuri din rafie sau nuiele, în care puneţi fructe şi flori de sezon. Iar, în loc de tradiţionalele petale de flori, puteţi împrăştia frunze. Tot din frunze puteţi face ghirlande pe care să le atârnaţi de tavan.

Alegând toamna ca „aliată”, veţi avea o nuntă colorată în cele mai calde nuanţe…

(S. U.)

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *